Hoj, hitro še nekaj napišem, ati se igra z Elino, zdej ji je že tist igralni center z loki, ko igračke dol visijo, ful zabavn, je lahk ful dolgo spodaj, pa veselo binca nogicami in opazuje igračke.
Jaz pa zdele šibam na babji večer, da se mal mamice oddahnemo od dojenčkov in vseh stvari ki pašejo zraven.
Dali, na Celjsko sma šla kr sama z mojim, Elino pa sta z največjim veseljem v varstvo vzela moja starša, nimam tistega nahrbtnika, pa mislim, da je še malo premajhna za tja not. Poleti ali še kaj prej, pa bomo vsekakor začeli s takimi izleti v troje, komaj čakam.
Ja, zatekanje... še vedno. Roke mi čez noč postanejo čist trde, pa boleče, ko hočem prste skrčit, sicer po parih minutah popusti, ampak je vseeno nadležno. Proti koncu nosečnosti pa sem bila jaz tudi ful zatečena... sploh tiste dni po roku.
Kathy, ti pa še kr malo počakaj s kakim ornk sprehodom, al'a Celjska. 6 tednov po porodu je treba počivat, da si telo opomore od napora med porodom in seveda celo nosečnostjo. Do takrat pa izi sprehodi z Galom bojo čist dovolj.
Ja, sesalnik pa tudi našo takoj utiša, hehe
Jim pašejo taki enakomerni glasovi, isto kot vibriranje.
Dobrodošla, Sahary.
Ležalniki, jaz imam takega z nastavljivim naslonom, se mi zdi praktično, da se lahko naklon spreminja.
Malinov čaj, sem ga pila kake štiri tedne, proti koncu tudi dvakrat na dan, pa smo zamujali 11 dni po pdp, pa tudi porod ni napredoval in se končal s CR. Torej jaz nisem mela nič od njega, mi pa seveda ni žal, škodil ni. Tako da, kar pij, se vsaj potem ne boš sekirala, da ga nisi, tudi če ne bo potekalo kot si zamislila.
Cepljenje proti RV pa stane tam nekje od 130 do 150 eur, ja absolutno VELIKO!! Ampak, bi raje to dala, kot pa potem gledala, kako bi jo matralo, če bi se okužila, baje ni luštno, pa se zraven sekirala, zakaj nismo cepili. Sej lahko kljub temu zboli, ampak si vsaj nekaj naredil, da mogoče ne bi... ne vem... se še odločam, ampak se nagibam k cepljenju.