writing-img

RE: Hvala vsem,...

clock-img

23.02.2008, 14:56

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

user posted image

clock-img

23.02.2008, 15:00

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Na pa spet jočem ... Mislim na vaju, drugega tako ne morem!!! Tisoč user posted image za Jonasa in še tisoč za mami, atija in bratca.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

23.02.2008, 15:12

clock-img

benika

pencil-img

7793

Joj Nalin....kaj naj ti rečem, vse januarke s svojimi sončki smo v mislih in molitvi s tvojo družinico. Držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 15:21

clock-img

altati

pencil-img

5724

Nalin, želim da mali Jonas premaga vse viruse, bakterije in se čim prej vrne v tvoje naročje zdrav! In tudi verjamem v to....saj je sigurno pravi mali borecuser posted image . Sama sem tako zgodbo že dala skozi in vem, kako se počutiš in tudi vem, da se bo vaša končala ravno tako dobro, kot se je naša.

clock-img

23.02.2008, 15:27

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Nalin! Tudi jaz te ne poznam, a vseeno močno stiskam pesti za malega Jonasa, zate in tvoje najbližje!!! Jonas je prav gotovo vesel, da si bila pri njem in ga vzpodbujala. Prav gotovo čuti tvojo ljubezen, ljubezen vseh, ki so mu blizu! Verjemi vanj, kot verjamemo me, ki tukaj pišemo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

23.02.2008, 15:37

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Nalin, držim pesti, da bo mali Jonas čimprej zdrav in spet doma!!! držite se! 

clock-img

23.02.2008, 16:25

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Nalin, naj ti bo v tolažbo, da če ste pri Koprivi, ste v najboljših možnih rokah. Adenovirus jeuser posted image , neprimerno agresivnejši in vztrajnejši od rota, pa še ponavlja se. Molimo in držimo pesti za najboljši možni razplet.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

clock-img

23.02.2008, 16:35

clock-img

majra

pencil-img

1499

Nalin drzi se! Vse se bo v redu končalo. S Katjo misliva na vas in drživa pesti  user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa čakamo na dobre novice

clock-img

23.02.2008, 16:43

clock-img

lutiropan

pencil-img

871

Še enkrat Nalin, držite se. Naša družinica je z mislimi pri vas in moji trije fantini in Kaja stiskamo pestke za Jonasa.user posted image user posted image user posted image user posted image Vsak pošilja svojo pikapoko. Čakamo na boljše  novice...

clock-img

23.02.2008, 16:44

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Nalin in Jonas držita se! Stiskamo pesti za vaju, Jonasu, da bi se hitro pozdravil, za mamico in ostale pa da bi bili dovolj močni, da bodo vse te preizkušnje prestali.

Pravijo da tisti tam zgoraj nalaga težke stvari takim, za katere ve, da jih bodo prenesli, ker so dovolj močni.  Ni neka dobra tolažba, vendar poskusi misliti na to, da je res tako.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno!!

A.

clock-img

23.02.2008, 16:45

clock-img

lana38

pencil-img

6327

user posted image user posted image za Jonasa!

lana38

clock-img

23.02.2008, 16:51

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Draga Nalin!
Vem, kaj prestajaš, razumem, kako se počutiš, saj smo se pred časom tudi mi borili za življenje našega sinka. Meni je zelo pomagalo, da sem kaj napisala tu gor. Molim za zdravje tvojega sinka in ti pošiljam angelčka. Zaupaj, da bo vse v redu, saj mora biti. Pa še pikapolonice za srečo
user posted image user posted image user posted image user posted image
in user posted image zate.

clock-img

23.02.2008, 16:56

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Daj, Jonas, mislimo nate! Naj gre sedaj samo še na bolje!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

23.02.2008, 17:29

clock-img

Anonimen

Držite se, bodite močni. user posted image  V mislih smo z vami in držimo pesti.

clock-img

23.02.2008, 17:38

clock-img

ursulina

pencil-img

579

nalin, držimo pesti, fige in sploh pošiljamo dobre misli - da jonas ozdravi in boste spet uživali lepo zdravi doma. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 18:23

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Nalin, ves čas mislimo na vas! jokam zraven, ko berem kaj prestaja mali Jonas, kaj vsi prestajate.

user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.02.2008, 18:37

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Nalin držim pesti, da bo zdravilo prijelo in da ne bo pustilo nobenih posledic.

clock-img

23.02.2008, 18:45

clock-img

piko12

pencil-img

636

Nalin, misli pozitivno! Jonas se bori in mora zmagati! Iz vsega srca vam želim, da mali Jonas ozdravi in da se vsi objamete!user posted image

clock-img

23.02.2008, 18:54

clock-img

Anonimen

Nalin drži seuser posted image

clock-img

23.02.2008, 19:04

clock-img

mayy

pencil-img

321

Joj grozno. vse skozi hodi gledat če je že kaj dobrih novic in jokam. Držim pesti za tvojega sinka da se kmalu pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

clock-img

23.02.2008, 19:08

clock-img

Anonimen

Še vedno mislim na vas in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo in pogum, ki pa verjamem, da ga Jonasu ne primanjkuje.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 19:08

clock-img

loncica

pencil-img

797

Tudi moja družina misli na vas. user posted image

clock-img

23.02.2008, 19:18

clock-img

petja

pencil-img

998

Nalin, molim za tvojega Jonasa! user posted image user posted image user posted image

Lp, petja

clock-img

23.02.2008, 19:23

clock-img

April

pencil-img

5459

user posted image  drži se malček

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 19:30

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Tudi mi vsi držimo pesti, da se dobro izteče!! user posted image user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem