cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Hvala vsem,...

clock-img

23.02.2008, 08:19

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Sej bo, sej bo Nalin, boš videla, da se bo vse dobro izteklo.user posted image

clock-img

23.02.2008, 08:46

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

user posted image Nalin pozdravček Jonasu.

clock-img

23.02.2008, 08:49

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Samo,da so napovedi obetajoče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Še vedno pa držimo pesti,da boste kmalu iz tega ven in se cartali doma.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

23.02.2008, 08:50

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Nalin, sem šele sedajle videla kaj je pri vasuser posted image user posted image Tudi mi držimo pesti in navijamo za malega Jonasa...držte se!

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

23.02.2008, 08:53

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Nalin, mislim na vaju, je pa res, da jočem zraven. Drži se punca!!!! Jonas bodi močen!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

23.02.2008, 09:13

clock-img

Anonimen

Koliko časa sedaj tole traja?

Pri nas je pri Tiborju adeno virus držal 10 dni in potekal v dveh zagonih, kar je menda značilno. Je pa tudi imel skoraj 10 dni po 40 vročine in več, tako da tale virus je res smotan, sploh pri tako mičkenih.

Če je zdaj to že več dni tako, potem bi moralo zdaj počasi biti bolje in sem prepričana, da bo.

user posted image

clock-img

23.02.2008, 09:26

clock-img

paris

pencil-img

1304

Mislim na vasuser posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

23.02.2008, 09:26

clock-img

mala_pikica

pencil-img

869

Jonas in vsa družina, tudi mi mislimo na vas in stiskamo pesti, da se bo mali Jonas čimprej cartal doma. lp

clock-img

23.02.2008, 09:51

clock-img

Anonimen

Nalin, drzi se. Vse bo dobro :).

clock-img

23.02.2008, 10:22

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Se opravičujem, toda včeraj sploh ni bilo časa, da pridem na računalnik. Domov sva prišla ob osmih. Jonas je še vedno bil stabilen, govorili smo z dežurnim dr., ki je bil kar optimističen, zaradi njegovih pomirjujočih besedem sem lahko vsaj malo spala, končno po 3 dneh.
V glavnem, odkrili so da gre za adeno virus, za ta  virus obstaja sicer zdravilo, ampak, ga tako malim ne dajejo, ker je strupeno in bi prišlo do okvare ledvičk.
Spet se je še dodatno pokazal sum na oslovski kašelj, ampak dr pravi da on dvomi da bi bil še oslovski.

Sedaj greva spet k Jonasu, ko bo čas se javim.

No ja, tudi meni se zdi, da kar dobro kaže, po pripovedi zdravnikov sodeč. Nalinč, močni bodite.

clock-img

23.02.2008, 10:27

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Vsake toliko časa grem gor pogledat, ali gre kaj na bolje in sem si kar malo oddahnila sedaj,ko si napisala kaj zdravniki pravijo. Bo, boš videla samo vidva z možem, zlasti pa ti se morata držati čeprav vem, da je težko, da ne zbolita še vidva. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

23.02.2008, 10:33

clock-img

janca77

pencil-img

203

Jonas pozdravi se in pridi čimprej v domače okoljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tebi in tvojim Nalin pa bodite močniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

clock-img

23.02.2008, 10:49

clock-img

pikapikica

pencil-img

124

user posted image user posted image user posted image    za vse vas...  

clock-img

23.02.2008, 10:50

clock-img

Clody

pencil-img

578

Sploh si ne predstavljam kaj preživljate!!

Držim pesti, da boste čimprej doma!!!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 11:05

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Nalin, še naprej stiskamo pestke za malega borca.user posted image user posted image user posted image

:)

clock-img

23.02.2008, 12:26

clock-img

corfu

pencil-img

3829

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

23.02.2008, 13:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.02.2008, 13:28

clock-img

Anonimen

Joj, Nalin....user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 13:29

clock-img

Anonimen

Nalin še naprej držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 13:39

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

O groza Nalin, sem šele zdaj prebrala, srčno upam, da mu pomagajo, naj ga čuvajo angeli, naj mu pomagajo, da bo čimprej spet v tvojem, očkovem in Žanovem naročju. user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

23.02.2008, 13:48

clock-img

Anonimen

O Bog user posted image user posted image user posted image
Pa zakaj morajo trpeti taki malčki palčki? user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo kmalu vse v redu.user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2008, 13:49

clock-img

felicia

pencil-img

2590

nalin drži se vsi smo v mislih s tvojo družino in upamo na boljše novice!

clock-img

23.02.2008, 13:50

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Nalin ne obupaj, včasih je res videti vse črno, ampak vedi, da se bo pojavil žarek svetlobe, ki se bo razlil v mavrico, jaz trdno verjamem, da bo še vse o.k.
user posted image

clock-img

23.02.2008, 14:07

clock-img

solatja

pencil-img

952

user posted image user posted image user posted image

sem kar brez besed. držimo pesti, da vse hudo čimprej mine! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

23.02.2008, 14:09

clock-img

valči

pencil-img

2344

Nalin,
čeprav te ne poznam,mislim nate in sinčka ves čas in res držim pesti in verjamem v Jonasa,da mu bo uspelo se borit do prihoda domov.Im mu bo,zaradi tebe,ker si tako dobra mami,zaradi bratca in vseh vaših,ki ga imate radi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem