DAJICA-potepinka ti je res lepo napisala -tako da skoraj nimam kaj dodat-ti pa povem da sem jaz tudi bila podobno obremenjena(jaz še hodim vsak dan delat za 3 ure)in pol sem poklicala maserko in šla na masažo celega telesa-ti povem sem bila pol cel teden kot prerojena,pa čeprav zdaj šparamo in ni denarja ker bomo zidali-samo moraš nekaj naredit -ZASE
ker sem ful utrujena pa zmatrana pa vsega naveličana, vse me boli,
BARIKA-sem na istem kot tizate pa
TANAYA-veš ko pride otrok je to velik šok za oba starša -tako da se večkrat zgodi to -da se kregamo-midva sva se po rojstvu 1. tudi ,sem skoraj pobegnila vstran,pol ko bo sine zrastel bo boljše,zdaj si očetje nimajo kaj z našimi malčki počet,kasneje -boš videla bo boljše-počakaj
AJTAK-NAŠ LAUBIČAR JE TIMON
hvala da si me nasmejala
MMAJAA-DOBRODOŠLA
Hvala bogu da so se kolki porihtali
Sonhek lepa dekoracija
moj je pa zdele iz trgovine prinesel tok barve za jajca, da loh za cel RR jajca pofarbam ....
No da vam povem še recept -kako pozdravit prehlad-včeraj sva 4x imela inhalacije z kamilcami in morsko soljo-to dvoje sem vrgla v vrelo vodo in dala kipeči lonec na mizo malčka v naročje in naju pokrila z veliko brisačo,spodaj sem mu pela in ne vem kakšne kozlarije delala -da sva vsaj 10min. vzdržala not,potem sem mu pa v podplate z masažo vtrjevala kremo proti prehladu(na podplatu so vse točke našega telesa )no pol se mu pa seveda fizološko vlivala v nosek in redno sesala-pa sva imela celo noč mirno lepo je dihal aja ko je šel spat sem še tja nesla ta lonec ko je vrel da je še v sobi imel vonj kamilic in paro-tako in zjutraj je on bil kot novi
< Sporočilo je popravil Laubica -- 21.3.2008 22:09:26 >