Daaaaan,
dons smo pa mi bolj slabo spali ... sem šla spat ob pol enih, ob pol dveh se je pa Taja zbudila... je sicer samo pojedla in zaspala nazaj.... ob dveh je moj prišel domov, sva mal klepetala, zaspim nazaj pa se ob šestih spet Taja zbudi... spet sva se podojili, pol se je pa kar smejala in pogovarjala in ni mogla zaspat... pa prileze k nama v posteljo še Pika in hoče gledat Živ žav ... ob sedmih me začne Pika budit: mami lačna, naredi mi zajtrk ... jaz pa koma
..... Še dobro, da je tako vreme(tukaj ful sneži), da se bomo doma crkljali ....
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Vanja, pr nas ni navada, da "zajček" kaj nosi...
Zato je pa Taja poslala Tinu "zajčka" ...
Pri nas bo prinesel vsakemu en "ta velik" čokoladni jajček, v katerem je igrača ... sem jih kupila v Leclercu, imajo ful različnih: z medvedkom Pujem, Miki miško, Spidermanom, Carsi ....
VB -

- držimo pesti .... naj se čimprej kilaža uredi .... Sonchek ti je lepo napisala... se podpišem pod njeno ...
Laubica - a si sama spesnila? Lepa čestitka ...
Tevž - vse naj, naj za mini R.D. .......
AJTAK - VSE NAJBOLJŠE, zdaj boš pa že počasi med koke pasala
Vanja - či ti tko praviš, pol bomo pa dons "na vodi"
Tannaya - si najbrž spregledala - v sredo se dobimo pri Manci, ne v torek ...
Dajica - mene tud ples ful sprosti... kar pojdi, če imaš možnost... boš videla, da ti bo pomagalo...
Kaj sem še pozabila?

Grem farbat jajčka ... barve imam zadost....