writing-img

RE: Čvek starih uporabnic

clock-img

27.05.2008, 22:19

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

bogica, sej bo, mal počakaj pa bo zaspala

clock-img

27.05.2008, 22:41

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Čer čveke a se lahko uštulimuser posted image

clock-img

28.05.2008, 06:11

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

Čveke, dobro jutro. Ne morem več spati, pa sem šla malo na RR, za katerega sploh več ne najdem časa. A me sprejmete poleg?

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

28.05.2008, 06:55

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Nisem stara čveka sem pa fajn čvekavauser posted image .Pa vas bom hodila malo gledat,če seveda lahkouser posted image

clock-img

28.05.2008, 07:08

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Dobro jutro.

baj d vej, TRIŠ, a ti ne znaš več postov naenkrat citirati pa potem spodaj odgovarjati? ker sem včeraj gledala na eni temi, ne vem, kateri, si imela po 10 postov enega za drugim, vsaki posebej odgovarjala.

no, saj nič zato, če ne znaš, jaz tudi ne.

Še eno vprašanje bi imela, če mi lahko pomagate. Nekam mi trebuh raste, mislite, da sem lahko noseča? Letos sicer še nisem seksala, ampak nikoli ne veš, morda je kaj od lani noter ostalo?

clock-img

28.05.2008, 07:20

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

ja mogoče pa si se poljubljala, pa zanosila, ne vem, no.user posted image user posted image

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

28.05.2008, 07:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Še eno vprašanje bi imela, če mi lahko pomagate. Nekam mi trebuh raste, mislite, da sem lahko noseča? Letos sicer še nisem seksala, ampak nikoli ne veš, morda je kaj od lani noter ostalo?

Lahko, lahko. Jaz sem tak primeruser posted image . Nisem seksala, pa sem noseča in trebuh mi je glih kar začel poganjatuser posted image .

Sem kar skočila mal pogledat, da še jaz obudim tiste stare dobre čveke, če glih me noben ne pogreša in večina ne pozna z novo preooblekouser posted image .

clock-img

28.05.2008, 07:28

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

DObro jutro, pupeuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.05.2008, 07:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Lahko, lahko. Jaz sem tak primeruser posted image . Nisem seksala, pa sem noseča in trebuh mi je glih kar začel poganjatuser posted image .

Sem kar skočila mal pogledat, da še jaz obudim tiste stare dobre čveke, če glih me noben ne pogreša in večina ne pozna z novo preooblekouser posted image .

Kaj si bila pa prej?

clock-img

28.05.2008, 08:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

Oh, jaz več ne folgam teh izpisov pa vpisov, pa če me spoznate. Jaz nobene ne spoznam, niti po načinu pisanja ne. Mogoče še sama sebe ne bi prepoznalauser posted image .

clock-img

28.05.2008, 08:53

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Dobro jutro.

baj d vej, TRIŠ, a ti ne znaš več postov naenkrat citirati pa potem spodaj odgovarjati? ker sem včeraj gledala na eni temi, ne vem, kateri, si imela po 10 postov enega za drugim, vsaki posebej odgovarjala.

no, saj nič zato, če ne znaš, jaz tudi ne.

Znam znam citirat sam sem čakala 1000 ko in z njo user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem mogla malo smetit.Ti glede na velikost trebuha pa je tud pri meni še kej noter.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Sem kar skočila mal pogledat, da še jaz obudim tiste stare dobre čveke, če glih me noben ne pogreša in večina ne pozna z novo preoobleko .

Zakaj pa imaš novo preobleko.Si se zredila pa ti ni nič prav ,auser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.5.2008 8:55:14 >

clock-img

28.05.2008, 08:58

clock-img

srki

pencil-img

9222

Saj jaz tudi ne znam citirati, npr. da  bi vsak odstavek ene uporabnice citirala, če je le-ta npr. dolg. Pol pa kar vse citiram.

Meni pa tudi trebuh raste, pa nekaj se premika v njem, kaj bi to bilouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 09:19

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Meni pa tudi trebuh raste, pa nekaj se premika v njem, kaj bi to bilouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image        Čestitaaaaaaaaaaaam in kdaj je srečni dogodek.Saj pri meni se tud nekaj premika in tudi ime imamo že izbrano imenuje se SALO oz.po domače MAŠČOBA       user posted image      

clock-img

28.05.2008, 09:22

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Neumna vprašanja. Daj si kako knjigo preberi in takoj ti bo jasno, da se od lanskega semena ne da zanosit. Najbrž si se brisala z moževo brisačo, to bi pa lahko bilo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

28.05.2008, 09:24

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Neumna vprašanja. Daj si kako knjigo preberi in takoj ti bo jasno, da se od lanskega semena ne da zanosit. Najbrž si se brisala z moževo brisačo, to bi pa lahko bilo user posted image .

Po moje pa, če bi staro seme malo namočil, da bi oživelo. Mislimj, da bi delalo potem.

clock-img

28.05.2008, 09:24

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Pa srečno Volga in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 09:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ah, kako sem jaz vesela zate, jeeeeeeeeeeeej user posted image  user posted image  user posted image .

clock-img

28.05.2008, 09:28

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Jest nisem tolk stara uporabnica (btw sem precej frišna), pa bi vseeno izrabila priložnost in čestitala Volgi in njenemu brezmadežnemu spočetju. Res, iskreno iskrene čestitke, ufuser posted image user posted image user posted image !

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

28.05.2008, 09:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Hvala, punce, hvala! A čmo kakšno romarsko pot odpret pa kapelco zgradit? user posted image

clock-img

28.05.2008, 09:39

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja, naziv poti pa bo ,,od Mure do Volge,,po brezmadežni poti do Kristusa, našega odrešenika. 

< Sporočilo je popravil muki1 -- 28.5.2008 9:40:18 >

clock-img

28.05.2008, 09:40

clock-img

Anonimen

Jutro vsem.
Volga spet razturavašuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 09:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, naziv poti pa bo ,,od Mure do Volge,,po brezmadežni poti do Kristusa, našega odrešenika. 

Hm, še premišljujem, če bi bilo v redu.

nevica, jutro.

clock-img

28.05.2008, 09:47

clock-img

Anonimen

Kako je kaj ženske,vam je že kaj vroče?
Gremo hitro na sonce topit odvečno salo.user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 10:52

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Volga, ej pomoje sva midve na istem. Evo mene je ponoči tako špikalo, ... A misliš, da sem res noseča? Testa še vedno nekak ne upam delati.

Mogoče bova pa s sis skupaj noseče user posted image . Sis, če to bereš, vračaj cote! user posted image

Hope, ja a si potem se na školjko vsedla ali kako. Veš, sem slišala, da se tako tudi da. user posted image

Maroga, meni se lušta tvoja pica. Tista z jagodami user posted image

Volga, jaz tudi ne znam citirati. Daj mi inštrukcije napiši prosim. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.05.2008, 10:59

clock-img

srki

pencil-img

9222

Triš, hvala za čestitke! PDP je 10.9.

Volgi pa tudi čestitam za brezmadežno spočetje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem