writing-img

RE: Čvek starih uporabnic

clock-img

28.05.2008, 11:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Volga, jaz tudi ne znam citirati. Daj mi inštrukcije napiši prosim. user posted image

A se ti zdi, da jaz znam? Sicer pa je ravno na O portalu postavljeno eno tako vprašanje, če se ti da.

clock-img

28.05.2008, 11:05

clock-img

Anonimen

Daaan!
Pr nas v hribih je tud pekjlenska vročinauser posted image

mene pa čaka en telefonski klic... pa kar odlašam s klicanjem... kot da me lahk uni na drugi strani poje....user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 11:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2008, 11:39

clock-img

Anonimen

Eh,le 20 minut sem zdražala na terasi pod vročim soncem.Je pa lep občutek na koži,ko te sonček greje.Oh komaj sem čakala te trenutke,še morje in vonj po soli mi manjka pa bom kompletna v nebesih.user posted image

clock-img

28.05.2008, 11:44

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Hvala bogu, da sem odprla ta čvek. Volga... iskrene čestitke; Paštetika,,, jah, kaj naj rečem- ČESTITKE.
Packi sta obe k nista že prej povedali.

Ja, vsega pa človek tudi ne more povedat takole na javno.

clock-img

28.05.2008, 11:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.05.2008, 11:49

clock-img

Anonimen

Evo, bom pa še jst nekaj povedala.
Samo zato, ker sem full vesela.

Moja sestrica je že skoraj končala kemoterapije (rak dojke) in obseg bule se ji je zmanjšal za 3 mc (iz 7 cm) user posted image user posted image

Ok, še operacija in je na konju.

To je pa spodbudna novica.Začetni boj je dobljen,sedaj pa še vojna mora biti
dobljena pa bo v redu.držim močno,močno pesti zanjo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 11:50

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Evo, bom pa še jst nekaj povedala.
Samo zato, ker sem full vesela.

Moja sestrica je že skoraj končala kemoterapije (rak dojke) in obseg bule se ji je zmanjšal za 3 mc (iz 7 cm) user posted image user posted image

Ok, še operacija in je na konju.

O, Marija sveta. Koliko je tega danes. Naj se čimprej pozdravi, revše. user posted image

clock-img

28.05.2008, 11:52

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

muki, kako pa ti veš, da bo imela Volga user posted image ? Ka maš ti tudi kuglo? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.05.2008, 11:55

clock-img

Anonimen

muki, kako pa ti veš, da bo imela Volga user posted image ? Ka maš ti tudi kuglo? user posted image

Ja zna brat,a neuser posted image user posted image iz teksta med vrsticamiuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 11:55

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

user posted image Lukrecija, držim pesti za tvojo sestrico, naj se čimprej pozdravi .

Neva, po vsej logiki in tvoj kraj bivanja, bi pri vas zdaj moglo deževati user posted image

clock-img

28.05.2008, 11:57

clock-img

Anonimen

user posted image Lukrecija, držim pesti za tvojo sestrico, naj se čimprej pozdravi .

Neva, po vsej logiki in tvoj kraj bivanja, bi pri vas zdaj moglo deževati user posted image

Si ne upam spremenit karj bivanja,ker ne vem kaj je za ovinkomuser posted image Kaj pa,če jaz spremenim v sončno pot,pol začne pa nevihta,pa to sam nad mojo bajtouser posted image

clock-img

28.05.2008, 11:58

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Ja zna brat,a neuser posted image user posted image iz teksta med vrsticamiuser posted image user posted image

Neva si narobe zastopila. Mislim to, da ima user posted image  in ne user posted image . user posted image  

Vidiš, da imam jaz tudi malo čarovniških lastnosti, da vem kaj si mislila. user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Neva si narobe zastopila. Mislim to, da ima user posted image  in ne user posted image . user posted image  

Vidiš, da imam jaz tudi malo čarovniških lastnosti, da vem kaj si mislila. user posted image

Ja iz vrstic napisanega je vidla,da bouser posted image in neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:01

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Evo, mi je prej nekaj internet štekal in ni in ni hotel odpreti strani. Pa sem šla pucat. In zdaj, ko sem vse pospravila in zglancala, spet dela. user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.05.2008, 12:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

meni bi bila tvoja sestra všeč. Pozdravi jo user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:06

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

lukrecija, tvoja sestra je res za občudovat in za vzor.

clock-img

28.05.2008, 12:07

clock-img

Anonimen

Evo, mi je prej nekaj internet štekal in ni in ni hotel odpreti strani. Pa sem šla pucat. In zdaj, ko sem vse pospravila in zglancala, spet dela. user posted image user posted image

Je že višja sila tako naštimalauser posted image

clock-img

28.05.2008, 12:08

clock-img

Anonimen

Lukrecijasaj tako razmišljanje in volja je najhitrejša pot do ozdravitve,tudi psiha ima svojo moč.Bravo za sestro res je lahko vzor za marsikaterega,ki je v takem položaju.

clock-img

28.05.2008, 12:10

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ojla neva. Pri nas v stanovanju je pa mrzlo. Evo tenutno imam prezeble prste, ker nimam jopice user posted image .

Še:
paris
Marogico
ZARO-njo-itak
Tanikko itak user posted image
Raho,  pogrešam user posted image

Zdaj maš pa srečo. Sem glih mislila, da bom nekaj podtaknila pod tvoja avto. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.05.2008, 12:10

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz vas pa sam berem, nimam časa za tako čvekanje.user posted image
Lukrecija, super za sestrico, držim pesti zanjo še naprej.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.05.2008, 12:11

clock-img

srki

pencil-img

9222

U, Lukrecija,  vse dobro tvoji sestri. Pa saj po mojem imata kar obe podoben karakter. To, da je volja in moč, je že pol poti.

clock-img

28.05.2008, 12:12

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

U Maxica, tebe sem tudi v vsej sili pozabila, vaše visočanstvo. user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:12

clock-img

Anonimen

Ja dekleti nodobrodošli,vsaj oglasili sta se.saj vem,ja razumem,delo je delo ni kajuser posted image
Ti tanikaa bombarola,a ti bi pa kar atentat delalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem