Pogrešam Sazi. Kje si? Upam, da nisi kaj zbolela, ker se nič ne javiš.
EVo me

- Sem se skoraj prehitela, toliko stvari sem urejala v zadnjih treh dneh.
Namreč v ponedeljek sem v službi printala nalogo in zgoržena ugotovila, da je računalnik prveč pameten in mi hoče pomagati tam, kjer jaz nočem pomoči. Sem izgubila nekaj ur, potem pa šla vse ročno popravljat na vsaki strai, uničit skoraj vse povezave, ki sem imela narejene in sem sprintala šele proti popoldnevu in je bilo prepozno za oddajo.
V torek je bil 2. dan v letu, ko ima naša variška zdravnika (2x na leto ima dan prost za zdravnika) in sem bila celo dopoldne z Levom, ga okoli 11ih peljala k tašči, da sta šla v živalski vrt (dobro, da je tašča na bolniški), potem letela na inšitut oddat nalogo (menda imam čez cca 2 tedna zagovor) potem pa vslužbo za 2 uri postoriti najnujnejše. Popoldne sva z možem letala po trgovinah s pohištvom in naročala, ker so bili do konca septrembra neki popusti. Vmes sva šla k tašči na kosilo in po Leva, proti večeru pa še v Lesnino (tudi zadnji dan enih akcij). Tam prodajalka (pa je bila zelo prijazna) žal ni mela dosti pojma o naročanju vgradnih omar, pa sem jo le prepričala, da je odprla približno naročilo, da mi je veljal popust, potem pa šla danes dopoldne vse do konca naročit.
V službi danes sem imela nešteto majhnih opravil, ki se nikjer ne vidijo, zdaj sem pa celo prišla do Ringaraje (čeprav je še kaj za postoriti - no, pa bo počakalo na jutri).
Nisem brala vsega, kar ste napisale - bom jutri.
Upam, da ste fajn in da ste vsi zdravi.
Sem si pa včeraj vzela toliko časa in glasovala za Saro

.
Srečanje - ninaki je javil, da je ne bo, trdozimc pa prav tako ne. Od ostalih nobenega odgovora.
Lp, pa vam jutri kaj več napišem.