Jutro!
Kaj je zdaj s tole našo temo? Samo še enih par čvek nas je, kje pa ste vse ostale????
smo se vzporedno ustavile na več semaforjih na Celovški in vsakič je naletelo na vprašanje, če te je katera videla

-sem se prav pošteno nasmejala. Katjandraž, upam da ne zameriš?
Mi....smo ok. Naša dnevna je "počakala" za nekaj dni, saj mora mož dokončati stvari-(in izkoristiti lepo vreme), ki so mu ostale še na polju za letos. No, če bo vse po sreči bom jaz sedaj ob torkih in četrtkih ob enih že doma. Danes bom kar malo pobrusila stene(upam da mi bo šlo, sem svaku rekla naj mi brusilnik prinese), zvečer če ne bom preveč utrujena bom pa prvo rundo že pobelila.
Drugače pa danes popoldan šibam še v Kranj-Zala ima plesne, z Jerco bova šli pa na en sprehod vmes.
Aja, pa včeraj ko sem prišla v vrtec je na oglasni deski viselo obvestilo, da so se v vrtcu pojavile uši

. Gotovo ni potrebno omenjati da mene vse srbi, no malima pa pregledujemo lasišče, čeprav Jerci ni všeč, da ji nekdo "šari" po glavi.
Grem si sedaj eno kavico skuhat, da se malo k sebi spravim po čudnih sanjah, ki sem jih imela ponoči. Dve uri sem še tukaj v pisarni, potem pa šibam v Maxija-tam sem pa brez računalnika

.