IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR
Hvala.
Ja, CR bo ja. Mi je to skoz napovedovala, zdej je pa tak 100%. Eh, to je res taka "postranska zadeva" - važno, da je drugače vse ok.
Kako pa ti kaj? Te še dajejo slabosti?
slabosti...ja so še prisotne. Bi pa cele dneve jedla samo solato, pa kuhan krompriček notri. Tak da ko sem čez vikend doma, pa zdaj na bolniški, to jem skoraj vsak dan

. Durga hrana mi je pa odveč. Bolj jem zato ker moram, ker če ne jem mi je tud slabo.

Nazadnje sem bruhala včeraj.
Anej....grdo kašlja, smrka, vročina je še tu
bolančki...pozdravite se!
Anejev RD..tudi mi bomo ta vikend praznovali (v nedeljo) z družino - sem mu danes naročila traktor, no sva ga skupaj preko interneta in komaj čakam, da mu ga podarimo: Kljub temu, da ve kaj bo dobil, mislim da bo vseeno presrečen, ko se bo lahko enkrat gor usedel. Sicer pa se veselim tudi darila, ki ga bo dobil od mojega sošolca iz faksa in njegove punce - knjigica "dobili bomo dojenčka" Sicer ne vem katera, ker jih je veliko, ampak upam, da jo bo z veseljem prebiral. Drugače mu bom pa naročila (moje tete vedno dajo denar, pa moram nekaj kupit zanj) celoletno naročnino na Ciciban. Vedno bolj z veseljem rešuje naloge, lepi nalepke, ipd. Sicer ima knjigic z nalepkami kar nekaj, samo to enkrat nalepi, potem pa ostane v predalu (gasilci, muca, ipd.), se mi zdijo revije bolj praktične, ker je vsak mesec nova, pa vedno kakšna aktualna tema glede na mesec, ipd.
eviii...lepo da si se javila. Ja dej prinesi kaj sončka in toplote, ko se vrneš v Slovenijo. Pa večkrat se javi. čeprav vem da je težko, ko si non stop na poti.

in nošenje bremen....dejte tiste, ki imate izkušnje že z dvemi otroci kaj več povedat o tem. Anej se namreč izredno rad crkla, nosi, pa ko se kopava iz banje ven, pa v sobo, pa ko je utrujen na wc zobke umit,...No sej večino tega popoldanskega oz. večernega "dela" odnosi mož, ko je doma. Se pa zgodi, da ga jaz kakšen dan res veliko nosim. In me v trebuhu vedno bolj špika. Koliko kg ima sicer ne vem. Tam nekje 19kg. Kako ste pa ve uskaljevale?
(T. Pavček)