IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
in nošenje bremen....dejte tiste, ki imate izkušnje že z dvemi otroci kaj več povedat o tem. Anej se namreč izredno rad crkla, nosi, pa ko se kopava iz banje ven, pa v sobo, pa ko je utrujen na wc zobke umit,...No sej večino tega popoldanskega oz. večernega "dela" odnosi mož, ko je doma. Se pa zgodi, da ga jaz kakšen dan res veliko nosim. In me v trebuhu vedno bolj špika. Koliko kg ima sicer ne vem. Tam nekje 19kg. Kako ste pa ve uskaljevale?
Nik se pa sploh ne nosi več. Ne vem, mogoče tu pa tam pokaže (res fulll redko), da bi šel v naročje, ker se mu recimo ne ljubi po stopnicah gor, pa potem ne teži, ampak gre potem brez problemov sam gor.
Js ga pa sploh ne dvigujem nič. Me začne takoj "trgat" spodaj (že če ga recimo na sedežno dvignem). Iz banje ga držim za roko in spleza ven, v avto sam spleza oz. skoči ven (isto ga držim za roko, da ne pobriše celega avta) ipd. Ima pa slabih 15kg. Nikjer ga nič ni, pa mi je vseeno težek...
Nikovo zdravje... Eh, to je bilo trenutno zgleda, ker je zdaj že 2 dni tak, da adijo.
Non stop divja, skače, spušča čudne zvoke. Čist zdivjan no.

Pojma nimam, kaj je zdej to, je pa tako tečno, ker se mi zdi, da skoz nekaj govorim, ampak bolj v prazno. Ravno včeraj mi je vse skupaj šlo čez glavo - povsod po dnevni (večinoma po tleh, da se potem s psom kregata, ko ta da kaj v usta) nekaj nastlano, vsaka stvar se tako še hitreje uniči, polomi, skakal je na sedežno in s tabujreja, non stop nekaj streljal (piu piu

), prileti v moj trebuh in zraven sprašuje če

kej brca, ma groza no. Sem se mogla it malo ven nadihat in na en sprehod, da mi ni čist prekipel...
Upam, da je tole bolj trenutnega značaja in da bo kmalu spet normalno "umirjen"...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.2.2010 10:00:16 >