IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Janeja, bom še videla, ali bom tam dopoldne ali pa pop. do treh, dlje pa ziher ne. Rada bi vrnila oblačila, ker me mori, da jih imam že tako dolgo. Kako si že rekla - od "moje" parcele dve hiši nazaj na drugi strani ceste? A ni tam ena hiša z oranžno fasado?
Ja, ta hiša z oranžno fasado je taprava. Pa bazen imamo še zunaj, pa vedno cel kup avtov parkiranih spredaj.

Ne moreš zgrešit. Te pokličem, kdaj bom šla na kosilo domov. Sigurno bom pa doma okrog 13h. Dopoldne ne bo nikogar, pa tudi po 14 uri ne, ker ima Lea zobozdravnika v CE. Ni pa nobenega problema - mi lahko kar na klopci pred hišo pustiš, če se slučajno ne bova dobili.
Darja, cotke dobiš kot sva se zmenili. V petek sem imela pa tudi kovtrček zraven, pa te ni bilo. Sama si kriva, kaj pa greš rajši spat kot pa na čvek.
C&A ima pa kvalitetne stvari. Jaz sem za Jana kupovala večino v C&A (takrat še v Grazu), pa so pižamce, bundice,... nosli 3je otroci in so še čist OK.
Snorlax, super, da ste uživali.
Naty in Žanek so pa fešte menda čist zdelale, da se nič ne javita?
Jutri pa spet šola in vrtec.

Sem dala danes Janovo torbo z zvezki na vago in ima 8 kg.

Pa je dobil najlažjo torbo, kar jih obstaja ampak vse noter tolk nanese. Pa sploh še nima knjig, ki jih dobi v šoli. Katastrofa.
Uspešen začetek šole in vrtca vsem - otročkom in staršem.