Ena izgubljena duša...

Una "čez hrib Skabijina soseda", ki je iz narave lezla v Sl. Bistrico...

No, sej je tu tud vredu...
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Bonnie, kje ste pa avtodom najeli? Pa koliko tale šport kaj stane na dan? Malo razmišljamo, da bi mi tudi kakšen podaljšan vikend šli proti Gardalandu. A praviš, da je primerno za naše tamalčke? Malo sem v dvomih za Leo. Pa saj verjetno imajo kaj za majhne otročke tudi, a ne? A ste šli v Aqualand tudi?
Avtodom se dobila prek Triglava (izredno - je en odpovedal, drugače je do konc oktobra že vse zasedeno, sem se že zanimala za naprej), cena najema je pa 55 ali 65 EUR/dan (odvisno od avtodoma).
To je ful poceni, je pa druga pesem s potjo (bencin, cestnine, kampi, vinjete...), odv. tudi kam greš.
Sva potem računala, da sva največ denarja zdevala za bencin (cca 200 EUR), I in FR imata fajn cene cestnin

(sem rajš pozabila skupno cifro), Švica ima pač tisto letno vinjeto ok. 30 EUR (nekaj takega), Avstrija pa fajn služi s plačili tunelov (tud po 10 EUR za enega)...
Za kampa smo dali 1x20 EUR (v Švici) in 1x35 EUR (v Bodensee-ju), v Gardalandu smo dali 10 EUR/na osebo (3), za malega je bilo brezplačno (malo manjšega se je naredil

), potem je pa tu še hrana pa razne brezveznosti...
in pride skupaj
precej draga stvar!
No, mi smo kar turo naredili, če bi bili bolj na enem mestu, bi bilo ceneje... Pač odvisno, kako si splaniraš...
V Aqualandu nismo bili, bomo pa šli v bližnji prihodnosti... Sem se ravno menila s kolegico, da je tud baje ful fajn za otroke.
V Gardalandu imajo pa kar precej stvari tud za manjše otroke (sem bila par let nazaj nazadnje in je kar sprememba - sem bila malo skeptična, kako bo s tamalim). Nik je ful užival, zdej me pa vsak dan posebej vpraša, če bomo šli še kdaj tja...
Vi kar pojdite, ziher boste uživali!
No, zdej pa letim po Nika in domov...
Lep dan!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 22.7.2009 15:56:53 >