Oj, Bethany, hvala za obvestilo. Sem že imela učne ure s tegale drop boxa - Ga imam zdej jaz tudi. sicer ne vem zakaj , ampak ga imam.

Aja, M ima potem več prostora na svojem. Vidmo se pa vseeno, a ne? Ko bo tale gužva mimo. (sestanki, gasilci...)
Jančkika - ja, cot je vsak dan za dva pralna stroja. Sem kr ponosna, ker sem skor na čistem...do 4 pop. ko priromajo domov. Drugače pa kar se tiče tehle priprav na 3. porod...jaz sem odlašala skor do odhoda v p. Sej že vse maš, pa veš, da ti lahko možek vse prinese, ko so telefoni, če kej rabiš, mali itak vse tam dobi, nov kompletek za iz bolnice tudi ni več tako obvezen, kot pri prvem...

Ja, po moje so kr razlike med tisto, ki ima seznam in teboj! Pri tretjem že mal veš, kaj te lahko čaka ob porodu (tudi temne plati) in si bolj ostedotočen na tisto, da bo vse ok, kot pa na sam material, ki ga rabiš za v p in doma ko pride dojenček! Vsaj pri meni je bilo tako. Ko sem malega dobila v sobo in ko ga je pediatrinja prišla pogledat, sem kr s strahom čakala, če mi bo slučajno rekla, da ima kako gosto kri, kot Maruša, al pa da gre pod lučko, kar ni tako strašno, je pa zoprno in podaljša čas bivanja tam. Kr nisem mogla verjet, ko so rekli, da mu čisto nič ne manjka, in da greva domov tretji dan! Tega sem bila najbolj vesela, pa če bi ga kr peš v deko zavitga domov nesla!!
Evo zdej me je pa zaneslo...
Avto - ja. mene je moj z enim espejsom rajcal s sedem sedeži - tule v Seniku se tako težko pripasa, ko imamo tri zice zadaj. A obstajajo kaki podaljški za varnostne pasove? Je katera že kje zaseledila. Se tavečjadva znata sama zapasat in odpasat in je tak fajn, če ni treba tam zadaj šarit..zdej se pa ne morta sama zapet, če je jajčka vmes. Morma midva z dragim roke vmes tlačit!
Evo zdej pa delat...
Aja, še nekaj me zanima. Včeraj smo imeli sestanek v vrcu in je tolk povdarjala da naj ne vozimo bolnih otrok v vrtec. Ja, sej to je men čist jasno. Ni mi pa jasno, če se pod to smatra tudi otroka, ki mu non stop pozimi teče iz nosa...potem ju lahko imam jaz celo zimo doma

! namreč Marcel spi tako nemirno, da se skoz odkriva in posledično zjutraj pokašljuje in seveda nosek je smrkav. Pa kaj hudiča naj naredim. Spalno vrečo - pa tako trdno spi, da ponoči ne bo znal iz nje in it lulat? Res ne vem več. Tolk oblečt ga pa ne moreš, da ga nebi zeblo, če ni pokrit. Al pa zvečer ne more zaspat, ker mu je vroče... Madona bom diplomirala s tegale. Pa tamali se je čist po njemu vrgu. Že zdej se mi parkrat na noč razbrca in je cel hladen, plenica pa polna. Je pa res, da imamo ponoči kr hladno not, ker drugače pa jaz ne morem spat! Groza res. Najboljše je še z Marušo - nobenih problemov z razkrivanjem!
Imate kak pameten predlog in naj mi ktera potrdi, kdaj otrok potemtakem ni za v vrtec - ko ima vročino, antibiotik ali tudi ko ima smrkav nos?
< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 24.9.2009 7:55:50 >