IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
In ko jim je škoda denarja za sedeže ...
Eh Ropotuljica, men niti slučajno ni žal dnarja za sedež, sam kaj pa naj bi poslušala cviljenje skoz, ko jima je bilo pretesno. Pa ne not, pa ne dolgo bit not... Sej kar se glavice tiče se čist strinjam, in na to niti nisem pomisla, če sem iskrena. Pri trku je pa tak veliko odvisno, kak se zgodi.Maš lahko tudi železen sedež pa je lahko otrok mrtu...no ja. Mene bolj jezijo tisti (ala moja sestra), ki jim je škoda denarja za nov sedež in porabijo takega čist znucanga, niti slučajno več varnega - še pasi se ne dajo orng našponat, pa otroka do 3. leta not vozjo... Potem pa ga pri 3 letih da na navadnega jahača brez naslonjala in opore za vrat...Vozijo pa avto, ki bi po moje ob kakem velikem trku itak kr skup padu in to s hitrostjo, kolkr gre...
Ja,
Barika, jih imam in to ne malo...sej zato pa morem že zdej na šiht, drugače bi šele prvega začela.
Janči, takegale (prvega) imam jaz v kuhinji, sam malo bolj svetel je. Pa ker je strop lesen ladiski pod, super paše.
Snorči, uživajte tristo na uro!
Pikec, a res? Katero pa imamo? Jaz ne spremljam, ker nimam časa, sam medalje štejem...