IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
Vidve sta samo matematični
Nap, ne bo držalo! Po vseh kriterijih IQ, dosežke (srednješolska prvakinja celjskih srednjih šol v metu krogle

, članica zelo dobre odbojkarske ekipe, vodja ženske gasilske desetine, ki se je uspela uvrstit na državno tekmovanje...

Ma mormo se mal pohvalt, a ne Skabi,sem pa mogla tole napisat, ker se mi zdi, da sva midve ista oseba

) in glede na to, da tudi moji nadrejeni verjamejo, da imam nadpovprečne sposobnosti (dobivam suplence redno po spisku, ker se še nisem zbunla tako, kot drugi! in tako oddelam namesto 20 kr 30 ur povprečno na teden

) sem jaz genij v vseh pogledih. Po moje bom s svojo potrpežljivostjo zdej, zdej presegla svoj inteligenčni prag in bom enga tak natulila!!! Ja, vsi gredo jutri prej domov, jaz pa naj delam!
Eh, čist brezveze - še vas ne folgam več brat! Pa še strokovni me čaka, pa maladva se kr obešata po meni, ko me končno vidita pet minut na dan...zdej še pa m ni od nikoder!! Upam, da so sam antibiotiki krivi, drugače se bom pa tudi z veseljem pridružla Skabi in Smrčki

. Ja, sem totalno neodgovorna, ker vsak mesec ne vem čist točno, na čem sem! Po moje mal podzavest dela, po drugi strani mi pa tak ni do zščite...pa bom mogla neki naredit, a ne? (no mogoče mi ne bo treba tak hitro

)
Madona ste skomplicirale tole z otroci! Jaz sem pa na obeh straneg, odvisno od dneva in počutja!

Tudi moja želja je bila 6 pa se še nisem odločla na kolk bomo skompromisirali!

Lahko se zgodi, da kr na dva, al pa ne, kdo bi vedel, kam nas pelje življenje. Nikakor pa ne maram mešati preteklosti in prihodnosti! Ni sploh primerljivo. Včasih so bile vse bolj kot Janči, danes smo pa vse bolj, kot Janeja! (Ha, pa vzorčne osebice ne se bunit, no

)
Janči, veliko sreče in fajn informacij od ponedeljka naprej!
Evo, zdej morem pa še v razred, potem pa po maladva... se pišemo...