Jao, babe žabe radovedne
. Zdaj gruntam, če je sploh bila Snoči tista, ki je to povedala? No, katerakoli je že bila, bilo je na njeni žurki. In je rekla, kaj je moj ginekolog rekel eni svoji pacijentki, ki se je hotela dat sterilizirat. Ji je rekel, da kaj pa če ji otrok umre in bo hotela imet še kakšnega. In ker poznam en tak primer iz mojega bodočega kraja, sem kar debelo pogoltnila
. Hčerko jim je zadela kap pri sedemnajstih, kar zgrudila se je. Zdaj pa imajo še eno punčko, ki hodi v naš vrtec. In vsakič, ko vidim to mamico, me kar stisne in si mislim, ne, ne bom se dala sterilizirat.
Ropotuljica
, a pol bojo tile fantje nažigali, super! Se spomnim, kako si bila žalostna, ko so poleti odpovedali koncert zaradi vremena, potem je bilo pa sonce
. Jaz imam pa tudi ful smolo s koncerti. Laibachi imajo končno spet nekaj novega in evo, koncerta sta v ponedeljek in v sredo, mater jim koncertno. Glih, ko sem jaz v bolnici. Pa še Joe ima dopust naslednji teden, kar se ni zgodilo še v nobenih šolskih počitnicah do zdaj.
Midva bova tudi jutri slaba starša. Otroke streseva pri mojih in greva shopping shopping in Graz, pa na večerjo in ZJUTRAJ BOVA SPALA, HAHAHA.