IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Naty, daj napiši prosim že ziljontič tisti recept za palačinke pri Montinjačkah.
Snorlax jebelacesta da nimam časa. Morem ob pol petih vstat, ker gremo na Ig v gasilski izobraževalni center se učit gasilskih veščin!

Komaj čakam. Pa morem kej spat - sem zdej z orng odbojke. Naše gasilke so začele špilat na punoa !
Pa sej jaz sem kr jajco, vodo in pz moko skup zmešala in spekla, tak kot one palačinke in namazala z marmelado bs. Je pa Dulči imela en drug recept mislim, da celo brez jajc - sam pol nimam pojma kok se to skup drži - ko en pop?
Ej Skuštrana, nimam pojma, kje je tole blo - mislim pa, da od enga sodelavca. Pa sej po moje bi se potem moglo to dogajat vsem novorojenčkom, ko jih mamice tam not v bušijih nosjo. Je pa verjetno res, da ni dobro, če bi bil dojenček, ki še ne drži glavice v pokončnem stanju v kenguruju al pa slingu... No ja, jaz si ga bom kr nabavla, če bom še kdaj (ko) imela kakega malega!

Se mi je tak dopadlo pri Žanek - ona tvoja prijateljica, ki je imela cel večer malo v slingu. (sej se nisem zmotla, a ne?)
Oh Janči, kok sem ti fouš tegale spanja! BOgve, kdaj bo mene doletelo? Klinc, bom mojo mamo prevzgojila in ju tja na počitnice dala, da ne bosta mogla zjutraj si domov zmišljevat!
Oh punce, zdej grem pa spat! Vsaj v ponedeljek se bom naspala do daske, ko bom zjutraj sama in bom izkoristila, čeprav me čaka gora za strokovni izpit!!!
Kje pa je naš Pikec? Po moje se kr uči v službi...