IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Kodrana
za mleko, kako pa to, da ti je v eni dojki usahnalo?
Jaz stolčka za hranjenje ne nameravam kupiti, ker bova najprej uporabljala gugalnik, ki se lahko naštima za hranjenje in gor naštimaš še poličko. To bova prvo preiskusila, ko pa bo Gal gugalnik prerastu pa bova kupila stolček.
Veš naš Gal je tudi tak udrene ratal, bi kar na rokah bil, ampak danes sem ga kar pustila v ležalniku in naj protestira, ker ga ne morem skozi na rokah držati. Se je že mal preveč navadil in zdaj noče preveč dolgo biti v ležalniku, v vozičku pa se sploh noče več voziti
, mi je prava muka iti na sprehod ker se kar joče v vojzeku, ko pa je na rokah je pa ok.
mleka je že tako malo, ker nsiem smela cel čas dojit. pa očitno sem na levi več dojila.. potem je bilo na desni čedalje manj melka in sedaj je samo še par kaplic. pa dojka je šla nazaj v prvotno stanje. in bradavica. tako da se dojimo samo na levi. tudi ko sem si začela črpat meleko, je bilo v levi vedno 120-140ml, v desni pa le 20-40ml. hecno, ne. sedaj imam v levi toliko, kot prej v desni

. ampak vesela sem,da vsaj malo dojim glede na stanje. čeprav bi lahko dojila v nedogled, če bi bla ok. preveč sme se sekirala, pa nič jedla.. no, sedaj je boljš.
naša je tud tuk sitna, da je kej.
sem jo tud zdele pustila,da se dere. sem jo animirala,pa se je hitr naveličala. smao na rokah in hodit, da ona gleda. tud v naročju ji ni fino.
zdaj se je zmatrala,sem ji dala malo mlekca, zdaj pa panča. hb.