Jutro!!! Moj srček je danes ponoči bolj pridno spal, ampak sva se spet dojila dvakrat. Zjutri bi pa js še malo spala on pa ob pol sedmih auf
. Sam mi njegov nasmejan obrazek, takoj odtehta nespanje
.
Zdej se pa kr neki razburja v ležalniku. Ta baraba mala bo kmal polomil tisti igralni lok tolk je močan
. Vam bom enkrat pokazala slikco, kako si ga potegne k sebi, da lahko vse igrače spravi v usta
...
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Naty očitno gre za razvojno stopnjo, ko otročki potrebujejo več mleka in se zato bolj pogosteje zbujajo.. tak je meni pediatrinja rekla.
Upam, da ne bo trajalo dolgo, ker se pri naju vleče že kakih 14 dni

.
jana81 slikce so pa prav luštne

. Ti bom zdele še mail poslala po zs.
Se bom potrudla

. Glede noska ponoči ti pa povem, da je bil Žan prvi mesec isti. Zjutraj se je zbudil s čist polnim noskom. Odkar pa uporabljava baby vac je pa situacija fuuul boljša.
barbaw

za službo!!!!
kasso zaenkrat sta dve beli pikici v taki razdalji, kot je širok zobek. Zaenkrat kake črtice še ni, pa nič ni oteklo ali rdeče. Sej bi ti slikala, ampak mu komi uspem pogledat, tolk z jezičkom skoz opleta

.
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Naty ti pa tko dobro zgledaš pa Žan je tak močen dečko,a še kej poješ?
Hvala

. Žan je pa res taprav dec

, kar pa sploh ni čudno glede na to, da že od rojstva ful rad je.
Pojem pa zdej večinoma ringaringaraja pa metuljček cekinček pa moj kuža od hajdi

. Naš novi bend je trajal čist neki malega, glih tolk da so en komad posnel, zdej so majo pa kr dopust že skor dva meseca. Bomo vidl, kaj bo pol

.
Frizuro morš pa zdej res pokazat

.
CatJa ja ful hitr se je začelo. Čeprav baje zdej zna še trajat preden pririne ven.
Sončnica Sandra*** js sm mu kr mrzle obkladke dajala na mesto vboda. Pleničko sem zmočila z mrzlo vodo, pa sem mu držala nekaj minut pa obrnila vsake tolk, ko se je na enem mestu segrela. HB ni mel nobene reakcije. Niti rdečine, niti otekline.