Jutro! Dons sva se ponoči dojila na dve uri
... pa kaj je zdej to? Spal mi je štiri ure do pol enih, pol pa vsaki dve uri... za ****. Kako je možno, da vaši hroščki prespijo celo noč??????
aurora da te potolažim. Žan tud vedno zaspi med dojenjem, po tvojem včerajšnjem postu sem ga probala dat pa budnega v košek, zvečer in ponoči pa je zasspal. Ampak kljub temu nisva jedla nič manjkrat, tko da to že ni to. Budim ga pa ko zmešana med dojenjem, pa mi ne ratuje. Tko da sem obupala. Zbudi ga samo previjanje, tega pa tud ne morem delat non stop.
Pa
za pregled in cepljenje!
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
mi smo spet spali super po dolgm času...od 21h do 4h in potem do 7h...zgleda ga je včeraj utrudilo gledat po puncah...
aja Naty veš ko si včeri rekla da Nejc gleda Žana ne Anje, mi je pol povedu da je mogu Žana gledat ker si je ogledoval konkurenco

Žanu se pa očitno kr ni dalo gledat ne punc ne koga druzga, ker je po prespanem kofetkanju spal še celo pot do Logatca, tko da ga je
edinaos zadaj skoz preverjala, če sploh diha. Lahko poveš Nejcu, da ni treba skrbet, ker mu je s tako nezainteresiranostjo zelo slaba konkurenca

. Pa

za 4 mesece!
Ja ful hitri pri vsem, ta moj mali misli, da je star že pol leta

. Mogoče boste pa vi tud kmal že kake pikice dobili, če si že drgne

. So pa revčki, kaj vse morjo dat skoz prvih nekaj mesecev.
Js mam Žana tud v športnem delu vozička (že od rojstva, ker se da čist vodoravno) in mam spodaj zložen kovterček za posteljico. Ful ma lep vzorček, pa še dovolj je mehek, da se skoz ne čutijo tisti traki, ki so za privezovanje drugače. Pa baje ful luštno zgleda

.
katy82 mi smo šotorček kupili kr na morju. Maš tolk ogromno izbiro vseh velikosti in barv, da je kr problem izbrat.
nina7 men je patronažna takrat ko sva mela take probleme z noskom priporočala čiščenje zjutraj, zvečer pa še pred vsakim dojenjem. Tko da zvečer je pa res priporočljivo, če jo zelo matra ponoči.
špelin@

za pregled, ste pa že tud orng zrasli. Sem se odločla, da bom ne glede na vse, zdej vsako jutro pogledala kaj ga sračkate

in pokomentirala. Ampak sem verjetno slaba mama, ker mam otroka tačas v ležalniku, pa sej to že vemo ane

...
kasso sej veš, da smo vse po določenih kriterijih slabe mame, tko da se sploh ni za sekirat

. Sm kr fouš tvojemu sinkotu, js bi šla tud nekam mal športat za en teden... ampak kot potujoča mlekarna si tega še neki časa ne morem privoščit

.
**** hvala za WB, upam, da se še kej vidimo preden greš

. Se bo treba še kakega vrhniškega čveka udeležit.