Evo midva sva prišla z dolgega vozičkanja in moj srček spi
.
Povejte, kako ve nosite vaše hroščke? Glavico že itak držijo pokonci in moj se hoče nosit samo tako, da ga mam čist pokonci in gleda naprej al pa čez ramo. In pol mi soseda pametuje, da ni še dobro. Ja kako naj ga pa prepričam, da bo drugače, če mi joka v ležečem položaju????!!!!!
No kako jih ve nosite?
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Jutro mačkice me smo spet tko lepo pančkale moja je res pridna.
Se mi pa smilte tiste k vam navihančki ne dajo spat mora bit res težko,najbrž mam srečo da tko rada zapančka sej mam pa čez dan pol več dela k je damica spočita
Upam da ne pride do kake zamere jst sem pač povedala kako delam in da sem ful vesela k nam je ratal,pa jst svoje tud ne pustim jokat sam ji probam prej dudiko dat al pa kako drugač zamotit preden jo ven vzamem k to mi je skrajni ukrep.
Je pa res tud to da si je vsak otrok različen in en bolj zahteven k drugi pol pa kokr maš srečo naletiš.
katy nobene zamere ni, ker dejansko pri nas ni problem, da on ne bi zaspal sam od sebe al pa da noče spat. On mi spi celo noč, razen takrat ko je

. Ampak problem je v tem, da kar naenkrat rabi hranjenje čez noč in je ful lačen. S spanjem pa sploh ni panike. Zaspi ob 20.15 pa do 6.30, sam takrat je buden ko je ponoči, pol pa spet zaspi. Neki časa se mi je zbujal samo ob 4.00, zdej je pa očitno ful lačen. S tem da mleka mam ful... ne štekam.
Kar se pa dudke tiče jo je pa moj dobil v P drugi dan po rojstvu in jo je mel ful rad do dveh mesecev. Zdej pa če se na glavo postavim, je noče več. Vsaj ne bo odvajanja pri enem letu

.
Sončnica Sandra*** Žan se prevali s hrbta na bok, pa tud z boka na trebuh, ampak mu ena rokica spodi ostane. Čeprav večinoma prakticira samo polovičko obrata naenkrat, s hrbta na trebuh se pa v enem še ni prevalil.
aurora sej to sm ti hotla povedat, da vsaka dela po svoje. Razlog zbujanja očitno ni v tem, da zaspijo pri nas. Men tud paše, da spi pri meni, sploh kadar ga matrajo vetrovi proti jutru in me sploh ne skrbi, da ga bom navadila. Vsak dela po svoje, sej same vemo, kaj naši otročki potrebujejo ane

.
tilči moj tud dvigne ritko in se hoče plaziti, ampak zaenkrat se mu rata premaknit za nekaj cm al pa obrnit okrog svoje osi. Ful ga je luštn gledat

.