Dobro jutro!
tejkaz - hvala za
. Pa držim pesti, da uspešno opraviš CPP.
sayuri in kaja02 - očitno znajo biti pa eni res kreteni!
Mogoče bi mogli tudi dedci kdaj it rodit, da bi videli, da trebuh ne izgine kar čez noč. Samo še to mi manjka, da mi še kdo to reče.
sayuri - uživajte na morju.
Se pa začno po 18ti njegove urice - bi jedel, bi kakal, bi se zvijel, bi dudo, bi jokcal, bi se crkljal... sam ne ve kaj bi... , in tako je do 22te, potem se pa končno umiri. Me je teh uric že v naprej strah..
Vilika - te urice imamo tudi pri nas. Začne se okrog 19h, potem se vmes skopamo in se med kopanjem čisto umiri, potem pa se vik in krik nadaljuje nekje do 21h, ko se vse naenkrat konča kot bi trenil in zaspi kot top.

Sem pa malo brskala na netu in to imenujejo ''večerni blues''.
Meni se pa zdi, da je 150-170 ml nekam veliko za komaj 17 dni starega

.

Pri svoji teži naj bi pojedel samo cca. 100 ml, če ima 7 obrokov. Količina hrane na dan naj bi bila približno 150 ml na kg telesne teže.
Erin - tvoj Tilen je pa res ubošček.

Ga pa res ful matrajo tile izpuščaji. Upam, da res ni kaka resna alergija na hrano.
Zoja Miša - uživate pri kopanju! Rok se je obakrat, ko ga je patronažna kopala, drl kot jesihar, ker je bil vedno lačen (je vedno utrofla trenutek, ko se je začel lačen zbujat). Ko pa sem ga prvič sama kopala, je bil pa ravno prav sit, pa je bil lepo tiho. Zdaj pa že tako čofota not, da kar vodo ven iz banjice meče.
Mi se pa jutri odpravljamo na morje.

Komaj čakam in upam, da nam bo vreme naklonjeno. Jutri dopoldan imam še jaz G, Rok pa pediatra, kjer se bomo tokrat samo merili. Se bom še poskusila na hitro javit pred odhodom.
< Sporočilo je popravil gajka -- 9.9.2008 8:47:22 >