IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Cebrca, jaz ne grem ven če piha. A če ti prinesem prat, a mi zlikaš tudi? Dudiko pa Jaša ima. Od začetka jo je še zagrabil, zdaj pa čedalje manj. Uporablja kar mene za dudiko, še posebno zvečer, ko imamo maratonske podoje.
Ob pralnem stroju spi, pri likanju pa ne, tako da likanje verjetno odpade!
Ivan pa ima dudko kar rad. Mi je fino, da potem ko spije malo čaja po flaški, mu dam še malo dudko, da potem lepše potegne bradavico. Če pa ga takoj s flaške priklopim pa samo stiska in grize.
Pa tudi pri nas so zvečer maratonski podoji, kar nekako traja z nekaj presledki od 19h do 21h. Ni čudno da potem spi najmanj 7 ur. Zjutraj pa mislim, da mi bo joške razneslo, ko se toliko mleka nabere, zvečer je pa kriza, ker nimam toliko mleka na zlogi!

da se Eva hitro pozdravi. Si pa imela res naporen vikend.
Erin je pa Tilen na slikici res bogi z vsemi temi mozoljčki. Mi je žal, da ti ne morem kaj pomagat. Sicer pa imaš ta teden posvetovalnico in ti bodo sigurno pomagali!
sayuri čestitke tvojemu bratu za super uvrstitev. Pa uživajte na morju! Pa ne sekiraj se glede trebuščka. Še ene par takih burnih noči, pa ti ne bo treba nič telovadit
Za cepljenje proti rotavirusu tudi jaz še ne vem. Imam pa čas, da se odločim do 23. septembra. Takrat moram povedat, da naročijo cepivo!
Zoja Miša jaz sem obupala pri ležanju na boku. Ga tako podložim, da mislim, da se ne bo obrnil, pa je v petih minutah že na hrbtu. Jaz imam pri vozičku, da je vzglavje lahko malo dvignjeno, tako kot v ležalniku in mu zelo paše.
Svež čaj Trikrat na dan prekuham vodo in jo imam potem v pokritem lončku na pultu in ko je treba samo zmešam čaj kolikor ga rabim. V drug lonček nalijem vročo vodo iz pipe in flaško postavim notri. 10 ml čaja v flaški je dovolj toplih v eni minuti!
Če pa kuhaš čaj, ki je za prelit, sem pa v Ašičevi lekarni vprašala. So mi rekli da ni problema, če čaj postoji par ur (seveda odlit). Moraš biti pozorna, ko začne postajat temen. Takrat se začne sproščati tanin in tak ni več dober za dojenčka, ker je pretežek. Ti ga pa lahko spiješ in malček potem dobi še malo čaja preko tvojega mleka!
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
A daste sedaj, če piha, kapico gor za spehod oz. ali jim date kapico gor pač vedno, ko greste ven? In ali jih pokrijete z dekico, ali je dovolj, če so samo oblečeni (body dolg rokav, pajacek - bombaž, copatki)?
Vedno mu dam na glavico tanko bombažno kapico, se bojim, da ne bi prehladil ušeska. Oblečen tako kot si napisala, pa še dekica čez. Če pa piha, dam pa še tetra pleničko čez voziček.
Ko jim oblečete hlačke, ki morda nimajo spodaj zaprtega dela, torej ni pajecek, ampak hlačke, navadne, kako jih obujete spodaj??? Samo zoknčke in copatke? Jaz imam potem nek blesav občutek, da ji piha v hlačke?
Zaenkrat imam samo še pajacke, se tudi meni zdi, da preveč piha pod hlačke. Pa tudi dobila sem večinoma samo pajacke za oblečt.
Joj, jaz in moja vprašanja Jih imamo vse, taka in drugačna!
Zoja Miša - uživate pri kopanju! Rok se je obakrat, ko ga je patronažna kopala, drl kot jesihar, ker je bil vedno lačen (je vedno utrofla trenutek, ko se je začel lačen zbujat). Ko pa sem ga prvič sama kopala, je bil pa ravno prav sit, pa je bil lepo tiho. Zdaj pa že tako čofota not, da kar vodo ven iz banjice meče.
Pri nas je bilo enako, ga je patronažna ravno tako narajmala ko je bil lačen. Zdaj kos e kopa se pa tako smeji zraven!
Se opravičujem za roman, ampak pridem gor v presledkih. Sledi še nadaljevanje!