IZVIRNO SPOROČILO: pf
Pa ima tavečji daleč do šole?
cca 3-4 km.... peš v nobenem primeru ne more it, ker je predaleč, pa tudi pločnika ni.....saj sigurno poznaš staro cesto proti Šentilju...

..., če bi bilo tako kot recimo v A, ko ni pločnikov, ampak je pot ločena od vozišča,bi lahko vsaj v toplejšim mesecih šel recimo s kolesom....zdaj pa

..tovornjaki, pa motorji, ..... ni šans...sem pol nonstop živčna al je prišel al ni prišel.....
...če bi ga zdaj vozil mož bi moral biti v šoli že pred 7, pouk ima pa ob 8, pa potem bi moral biti tam vsaj do 16.30 ure, da bi se izšlo, če ga pobira mož....
...nekak probam flikat z mojima staršema...samo onadva sta še tud v službi in je to kar težko........
...drugače pa je naš pikec...ko sma oba v službi...v šoli okrog 7 ure... pa nekje do 16 ure..... če mene vprašaš preveč..... ampak kaj naj druga

.....
...sicer vozi šolski avtobus, ampak bi moral iti sam čez cesto, brez prehoda, brez ičega in to spet preko te glavne ceste Pesnica -Šentilj

...včasih gledam skoz okno ta velike - 6-7 razred pa komaj smuknejo preko,
od nas pa do postaje je pa tud ene cca 700m...... , pa če grem z njim...itak moram malega zraven vlačit, pol je pa skoraj boljše, da ga nabašem v avto in peljem...
...tolažim se s tem, da možek samo ta mesec dela v CE, pa da pol spomladi bo že lažje, ko bom lahko prej z malim zunaj...ne bo tega mraza in vseh teh cot za gor natikat...... pa ne bom vedno v skrbeh, da ga kao prehladim tako zgodaj zjutraj.....