writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

03.12.2008, 09:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaj v mb ne dežujeuser posted image ....tu pri nas spet pada...user posted image

dežuje,jauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.12.2008, 09:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

zoja - user posted image

clock-img

03.12.2008, 09:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

zoja - user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.12.2008, 09:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

zoja - user posted image

user posted image

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.12.2008, 10:05

clock-img

leda

pencil-img

1480

"bubi sam zaspi"

saj zoja že zaspi sama, sam prej je treba še zobe umit, pa pižamo oblečt, pa eno do dve knigge prebrat (odvisno od utrujenosti pogajalca). no, roko na srce, zdaj že cel teden ne šeta staršev gor in dol (spimo na podstrešju) z izgovori: žeeeejna, smrkeeelj, dooolgčas....

clock-img

03.12.2008, 10:12

clock-img

leda

pencil-img

1480

eto razpisujem nagrado za človeka, ki mi bo pomagal naštelat tegale pamžka, da tudi doma spi čez dan več kot 45 min v kosu. ker voziček ne gre sam naokoli....

grrr. mah. greva kar na tržnico. bomo dons eno kosilo, ki ga samo v pečico postavim, pa z olivnim zalijem: brancina. drugi pa pucajo user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:16

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara to so makaroni zmešani z omako mesno. Vrsta mesa je izbira kuharja. Saj bi jaz napisala makaronflajš, pa ne več, če vse pupe veste kaj je to, zato sem napisala makaronovo meso. Drugače tega izraza ne uporabljam. user posted image user posted image user posted image

Po domače paštašuta... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

03.12.2008, 10:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

zoja - user posted image

user posted image

naj kar tak ostaneuser posted image , se bo e nala tista ta prava, ki ji je namenjeno 

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.12.2008 10:22:30 >

clock-img

03.12.2008, 10:36

clock-img

emi*

pencil-img

507

Dan!

Pri nas pa zaenkrat ne pada,upam,da tudi ne bo ker je treba it ven v trgovino.user posted image Nisem e vlala vozika po deju,eprav sem si zadnji kupla uno pelerino za voziek.user posted image

Mi ravnokar kakamo!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:38

clock-img

emi*

pencil-img

507

kaj je zdaj s tem sporoili???????kje so umniki???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

kaj je zdaj s tem sporoili???????kje so umniki???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tud udno pieuser posted image

clock-img

03.12.2008, 10:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ni zdaj pa res gremo ven.
Se popoldan beremouser posted image

clock-img

03.12.2008, 10:48

clock-img

emi*

pencil-img

507

la sem ven od tukaj pa se priklopla nazaj,da vidimo,e zdaj dela okuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 11:08

clock-img

pf

pencil-img

4436

Mi bomo tudi imeli kosilo že čez kake dobre pol urce, tak da greva potem midve tudi ven. Prvo jo peljem k babici, da grem kupiti kamero, ko pa se vrnem greva en mega velik krog po mestu, ker bo jutri spet saj veste kaj. Dež.

clock-img

03.12.2008, 11:29

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

šššš

clock-img

03.12.2008, 11:33

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara ti imaš mlekeca že na obeh dojkah, ali sta še kar na eni?

clock-img

03.12.2008, 11:44

clock-img

BOJANC

pencil-img

41

Se oproščam ker sem brala vašo temo ampak sem hotla prebrat vašo vsiljivko Lp od bivše majčice

clock-img

03.12.2008, 12:02

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

Se oproščam ker sem brala vašo temo ampak sem hotla prebrat vašo vsiljivko Lp od bivše majčice

Opravičevat se pa res ni treba... user posted image Sej si dobrodošla....user posted image

clock-img

03.12.2008, 12:06

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara ti imaš mlekeca že na obeh dojkah, ali sta še kar na eni?

Na eni imam ravno dovolj za njene potrebe..... na ta drugi bi lahko preštela požirke... ma vseeno jo pristavljam.... Se bojim, da mi bo leva tudi pol ostala večja in po možnosti povešena.... ma bom šla pa k Fabjanu.... user posted image

Joooooj, kok je danes naša mačka tečna.... sem jo zaprla na balkon in tak kažin dela po šipi.... pa glih včeraj sem jih spucala.... Ma jo bom pa ven nesla, če noče na zastekljenem balkonu bit..... v stanovanju tudi sama ne bo....

clock-img

03.12.2008, 12:10

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

Opravičevat se pa res ni treba... user posted image Sej si dobrodošla....user posted image

user posted image  dobrodošla

clock-img

03.12.2008, 12:30

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Morango, Emi, Croft, Leda... se dobimo v Postojni..... pride še katera?
user posted image

clock-img

03.12.2008, 12:31

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

METOYOUUUUUUUUUUU... kaku je s tvojim nohtom? Me že mal skrbi, oštrigeca... 

clock-img

03.12.2008, 12:32

clock-img

emi*

pencil-img

507

user posted image user posted image a mi pove kera kako se naredi gobova omaka??user posted image nisem še nikoli delala a gob mam zdaj cel kup.user posted image (končno mam šumnike)

clock-img

03.12.2008, 12:36

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

user posted image user posted image a mi pove kera kako se naredi gobova omaka??user posted image nisem še nikoli delala a gob mam zdaj cel kup.user posted image (končno mam šumnike)

Mmmm njam... jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... bi jih na čebuli popražla.... in nobene začimbe dala, da se okusi ne mešajo... morda bi z mokco mal zgostila al pa s smetano.... .... pa polento zraven..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... điha điha..... ( ku če bi imela bič v roki) hahaha

clock-img

03.12.2008, 12:41

clock-img

petrax

pencil-img

274

No naš mali vsaj mal spi, verjetno sam za 15min. Sem vas za nazaj brala, pa ste se tok razpisale, da se mi ne da vsega brat.
Joj kako dretje smo mel včeraj zvečer. Sva šla spat tm 21.30, pa so ga tako krči začel dajat, da ga sploh nisem mogla umirit. Zaspal je šele ob 23h. Pol se je pa zbuju mislm da na vsake 2uri. Spal je pa itak pr nama v postli. Tako da sem dons mal čudna.
Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem