writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

03.12.2008, 12:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!!

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

03.12.2008, 12:48

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma sej sem prow razkurjena.... ob 11h smo ble zmenjene, da gremo (je prišlo nekaj vmes)..... zdej pa Lara že eno uro v lupinci spi... jaz čakam.... zunaj pa sonce... Pol bomo šle, se bo zbudila... bo lačna.... in prow tela bo bit budna v voziičku po štacunah... Pa še usrala se menda je..... nisem sigurna.... 

clock-img

03.12.2008, 12:57

clock-img

petrax

pencil-img

274

Joj kako gre men tud na živce če me kdo pusti čakat!! Al pa če kdo zamuja, sem zmer pri svojem user posted image  norela.

clock-img

03.12.2008, 12:59

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Joj kako gre men tud na živce če me kdo pusti čakat!! Al pa če kdo zamuja, sem zmer pri svojem user posted image  norela.

Sej ni zanalašč, je res opravičljivo.... ma jst sem vseeno tko razburjena in glih zdej se bom še zjokala... tok dni sva mogli bit doma zaradi vremena... danes pa... zdej se bo pa itak zbudila in pol v avtu bo vik in krik... matr, vse me je minilo.... ne vem, kaj naredit, ki ne bom glih dobra družba danes...

clock-img

03.12.2008, 13:01

clock-img

petrax

pencil-img

274

No pol je pa kul. Sam da je opravičljivo user posted image

clock-img

03.12.2008, 14:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!!

user posted image

....zdaj je že sicer sigurno rešen, ampak vseeno user posted image

clock-img

03.12.2008, 14:07

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..jaz pa danes nažega kar z vozičkom vozim po stanovanju....pa spi na obroke user posted image .... kje je še ura 17, da pride moj domov...

clock-img

03.12.2008, 14:27

clock-img

petrax

pencil-img

274

No midva sva s sprehoda. Mu je prov pasalo po dolgem času, ker je pri nas cel teden al snežilo al pa deževalo in nismo mogli nikamor.

Drugače je pa moj lubi končno opravil s šolo, ja zagovor mu je šel dober.

clock-img

03.12.2008, 14:56

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............čestitke................

clock-img

03.12.2008, 14:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

No midva sva s sprehoda. Mu je prov pasalo po dolgem času, ker je pri nas cel teden al snežilo al pa deževalo in nismo mogli nikamor.

midve sva šli prej okrog 11, je bilo tok fajn po enem tednu mal na luft it. sicer je na začetku mal tečkala, a je potem zaspala........user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 15:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

METOYOUUUUUUUUUUU... kaku je s tvojim nohtom? Me že mal skrbi, oštrigeca...

ma...........kaj pa vem...................včeraj sem samo fajn namazala z tea tree oljem in danes malo manj boli.tako da bom zdej sam to uporabljala............user posted image ..........hvala, k te mal skrbi...........user posted image

clock-img

03.12.2008, 17:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Me smo tud s sprehode.Kak smo se sprehodle,pa še z eno vozičkarco načvekale.pa še vreme je blo finouser posted image

lara,kateri čaj za dojenje,oz,za več mleka ti to kupuješ??user posted image
Jaz sem danes v lekarni hotela kupit,pa mi je rekla,da obstaja samo Bebivaluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.12.2008, 17:33

clock-img

pf

pencil-img

4436

Petrax čestitke tvojemu za zagovor diplome.
Saraya ta bebival čaj je za precediti in ni preveč okusen. Kupi si filtriranega Hipp. Imajo ga v Baby centru in je strašno okusen. Pa pomaga. Preverjeno. Ker oni instant Hipp za dojenje je sladek, ta v filtrih pa ni in je ok.

clock-img

03.12.2008, 18:37

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Saraya ta bebival čaj je za precediti in ni preveč okusen. Kupi si filtriranega Hipp. Imajo ga v Baby centru in je strašno okusen. Pa pomaga. Preverjeno. Ker oni instant Hipp za dojenje je sladek, ta v filtrih pa ni in je ok.

sem ga zdaj pila in mi je zelo doberuser posted image
samo vem,da je lara enega drugega omenjalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.12.2008, 18:59

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............čestitke................

user posted image user posted image user posted image  ...

clock-img

03.12.2008, 19:02

clock-img

petrax

pencil-img

274

Hvala vsem za čestitke!!!!

clock-img

03.12.2008, 19:13

clock-img

pf

pencil-img

4436

Saraya mislim, da Lara kupuje čaj nekje v Opčinah, ali kje. Mislim, da je rekla da ga lekarna sama pripravlja.

clock-img

03.12.2008, 19:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya mislim, da Lara kupuje čaj nekje v Opčinah, ali kje. Mislim, da je rekla da ga lekarna sama pripravlja.

user posted image

clock-img

03.12.2008, 20:13

clock-img

pf

pencil-img

4436

Kaj počnete babike, da ni nobene na forumu? Naš bavcek že debelo uro spančka kot top.
Aja videokamero sem danes kupila, zdaj pa kupim jutri še kasete in začnem snemat prvi filmček o naši Lani. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 20:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

začnem snemat prvi filmček o naši Lani. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 20:43

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

Ja, lekarne same take čaje mešajo. Javnim zavodom pa njihov galenski laboratorij. Zato pa se samo bebival dobi. Če pa greš v kako privat lekarno, pa bi znali tudi Galexovega imet, ki je baje zelo dober.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.12.2008, 20:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Aja videokamero sem danes kupila, zdaj pa kupim jutri še kasete in začnem snemat prvi filmček o naši Lani. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila danes kar pridna. Sem poročilo o pripravništvu pisala (stari grehi user posted image ), pa malo delala. Zato pa zamudila kavico s Sarayo user posted image , bubiko pa je ati na sprehod peljal user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.12.2008, 21:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 21:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz sem prejle peglala.............joj,tok cot mamo, da glava boli..................user posted image user posted image ............za oblečt pa itak nkol nč ne najdem...........user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 21:12

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Gloria, na Rudniku imaš v centru Supernova vse te tri trgovine (z otroškimi stvarmi še Obaibi/Okaidi), v bližini pa še Babycenter in Pikapolonico. Z obvoznice (južne) pojdi dol na izvozu LJ-Rudnik, pol boš pa že vidla to nakupovalno središče. Bo šlo?

hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem