IZVIRNO SPOROČILO: snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
a ktera ve, kaki so pogoji v big bangu da neki kupiš na obroke, oz. kaj morš met zravn ( izpiske, plačilne...)
me je ena kolegica zdej sprašvala, sam jst pojma nimam...ne vem pa zakaj tja ne pokliče
ULLa, na reklamnem katalogu na zadnjih straneh piše kaj vse je potrebno imeti zraven. Tko iz glave pa: zadnji bančni izpisek, kjer je razvidna plača, osebni dokument, za davčno ne vem točno, pa prvi obrok gre dol s kartice, tko da je potrebno met BA kartico. V glavnem vse piše v reklamnem katalogu.
Upam, da sem kaj pomagala.
(Mam pavzo med pospravljanjem)
aha, hvala...teh reklam pa ne dobivamo

al pa tud...sam k jst vse v smeti zmečem
tak, cunje sem pregledla in presortirala, zdej mi more še sam neki iz dil dol dat, pol pa opeerem in posušim, zložim v omaro in grem rodit
ojej, o darilih raj nebi....mam že vse naštudirano, samo treba je it, pa jst k že tko sovražim šopinge, zdej še pa ekstra

sam nimaš kaj, bo treba...pa moj bi rad Ulo pr tašči pustu, pa da sama grema, jst sem pa rekla da ni šans ( k me je zanč spet tolk razpizdla in sem rekla da je tud 5 min ne pustim)...čeprov bi blo dost lažje, sam zdej se gre pa za inat

če bo mela moja mami čas, jo bo ona mela, če ne bo pač šla zraven, drgač pa lohk tud sam gre....dol je pa ne pustim...pika.
uršika ojej

to pa bo cunjic...sam je res, k je tko poceni, pol pa kr nabavljaš

sej pri naših cenah verjetno nebi...
jst pa vidim zdej da neki stvari bo pa le treba....sam sploh ne vem, k nekak nimam predstave

k Ula je poletna, je tko bla naga večino cajta, do takrat ko jo je pa blo treba začet oblačit, smo se pa že ulavfali

zdej pa sploh nimam preddstave, kok bo treba

oblačit in kaj vse bom še rabla

joj, toooolk sm smotana, da kr ni res
sem pa prej tud ugotovila, da sem prava

že....se mi zdi da vidno grem narazen

groza no, me res zanima kolk bo tehtnca pokazala dons...pa k tud vidim da sm polna vode, mam prste pa členke pa vse sklepe ful natečene....tak čudn...čeprov tko hudo k je blo pa Uli zatekanje, pa zdej ni....takrat se mi je pa zdelo da kr klokota, ko sem hodla
nč, grem se zdej počas prštimat....umit pa takšno, grozni podvigi uglavnem