pa spet tako zdeluje, ma jst ne vem kakega norčka to nosim pa prov čist dol spodi nekje čutim al rokico al nogico ( spet ne vem kak je zasukan, k je tak čudno), u glavnem čist dol nekje me žoka z nečim, se mi zdi da ne fali dost, pa bi ven pogledalo
Moja je ista, samo meni je všeč, da je živahna, le naj bo!
me je ena kolegica zdej sprašvala, sam jst pojma nimam...ne vem pa zakaj tja ne pokliče
Ker se rajši s tabo pogovarja kot z njimi
Ok, mala je zaspala, jaz grem pa zdaj torto za taščo pečt, pa en cvetlični lonec ji poslikat, ker ji bomo dali tako tematsko darilo: vse za vrt, sva šla v soboto v Semenarno po še par malenkosti, zdaj moram pa samo še dekorirat in zavit in seveda naredit torto, ki bo v obliki cvetličnega lončka, z zelenjavo okoli,... Mogoče mi celo rata slikco pripet, ko bo končano

, zdaj je vse še v os. sestavinah: moki, sladkorju,... Bo pa verjetno kavina, ona ima rada kavine zadeve.
Včeraj sem pa naredila "sublimacijske čokoladne kroglice" - sublimacijske jih je poimenobal lubi, ker imajo neko čudno sposobnost, da iz trdnega stanja kar izginejo v plinasto - nikjer več jih ni videt

.
niia, dekic ni nikoli preveč: jaz sem jih par sešila, pa jih moram zdaj spet (sem naredila 2 poletni in eno zimsko, ki jo ima zdaj Ronja, zdaj rabimo pa spet eno za zibko, še eno za v avto (ker v avtu je zdaj samo ena, mi bomo meli pa dve smrkolinki...), tak da če ti je ful všeč odejica, jo pa nabavi - itak rabiš eno za doma za zibko, eno za v avto, eno za v voziček... To so že 3

. Vsaj če živiš v bloku, ne moreš trogat skoz vsega gor pa dol in se splača dat tistih par evrov, da maš mir in bolj prazne roke, ti mogoče ne bo otrok zato dol zletel

.
ulla, jaz ti predlagam za drugič sprotno kupovanje daril: ko vidiš kaj primernega za nekoga, kupiš. In tako se potem počasi nabere, da imaš za vse že darila že pred decembrom in se izogneš vsem tem množicam in hudim šopingom. Saj greš še po kako malenkost, ampak je pa precej lažje...
Sva pa na istem glede oblačenja - jaz tudi nimam pojma, koliko bomo zdaj oblačili te naše miške...
Sicer bi pa jaz ful
gnezdila, ampak ne smem - včeraj sem malo probala kaj porihtat, pa me je vse tako začelo dol pritiskat, pa na spodnjih hlačkah sem našla nekak malo čudno - upam, da ni bil čep - prvič ga je bilo več in sem točno vedela, kaj je - pa itak je bilo že 3 dni po roku, tak da kaj drugega niti ni moglo bit... Zdaj pa samo cvikam. Danes ni nič - mogoče je samo kaka žilica počila, ker ni bilo nekaj krvavo, samo tak malo čudne barve... Zdaj pa samo prosim mojo malo, da zdrži še teh 17 dni...
V petek mam pregled, pa
moram vprašat svojo g., če naj rajši do Silvestrovega počakava s 
... Namesto za božič - klinc, če sva čakala pol leta, bova pa še tisti k* teden... Ker ne bi rada nekaj sprožila prezgodaj... Čeprav sva se oba že veselila in odštevala dneve... Ja, ok, priznam, mal sva usekana

, saj so naju že sošolci meli poln kufer, pa kaki profesorji so naju zafrkavali, ko sva se skoz lupčkala... Ampak nimaš kaj, eni se rodimo taki

. Če ne bova prej zaspala, hehe.