sam res, zarad tistih rogljičkov zjutraj sem vesela, da imam nekaj zamrznjenih v skrinji... so pa s čokolado.
verjetno zvečer še kakšnega spečem.
zvezdica, sem brala za ta čep, pa ne vem... ene grejo rodit v roku ure, druge v roku dneva, tretje v roku tednov, četrtim se odlušči šele v porodni... bomo videli, nekaj bo že. raje bolj na izi vse skupaj jemljem, pa kar malo odmislim, drugače postajam nestrpna...
me pa zadnja dva dneva mami, mama in tašča prav veselo sprašujejo, če me že kaj matra, pa če imam že dovolj trebuha, ipd.
meni se zdi, da ne, čeprav mi je tudi G rekla, da sem imela prav konkretne popadke prejšnjič in da ni še nikogar videla, ki jih ne bi čutil... ne vem, nekako nočem na to gledati kot na neko "matranje in trpljenje", sej na momente kaj zaboli prav čudno in nekje, kjer niti vedela nisem, da lahko, samo to pač očitno sodi zraven... imam pa sicer kar visok prag bolečine, zato mi je G rekla, da ne bom kar doma rodila, ko bom čakala na tiste res boleče čase...
važno, da bi bilo vse ok in brez problemov. se mi je pa otroček umiril v zadnjih dveh, treh dnevih, tak čuden občutek, prej je bilo vedno vse aktivno in razbojniško, zdaj pa so gibi postali taki nežni in umirjeni, da bi jih lahko zgrešila, če ne bi bila pozorna. edino, ko trebuh otrdeva, prav veselo brca in krili z rokami.
končno je začelo snežit.
prej pa dež.
samo nas je pa res malo ostalo tukaj...
< Sporočilo je popravil khurde -- 27.1.2009 14:26:13 >