Dan,
sem še tukaj!
Sem potem malo spala, zdele sem pa iz trgovine, da nama pol z mojim ne bo treba hodit tja, ker je popoldne vedno bolj gužva.
Sem klicala v P, pa so mi rekli (kot vedno), da nima smisla hodit tja in čakat porod, naj grem raje v šoping.
Verjetno niso mislili v šoping za hrano, heh.
Je bila ena prijazna gospa na telefonu in sva se kar strinjali, da čakam doma, če se dete ok giba in če ni nič drugega (npr. da odteče voda, da se pojavi sveža krvavitev, da se začnem slabo počutiti, da imam popadke). Tako da sem zdele še poklicala mojo G in rekla, da se najverjetneje jutri vidimo na CTG-ju, ker sem še tu.
Ploha, zadnje čase mene tudi boli ta pregled, prej me nikoli ni, tako da ne preveč skrbet zaradi tega. Zadnjič me sicer ni toliko kot prejšnje dneve, ker sem se probala ful sprostit preden mi je začela šariti, drugače pa mi je ful neprijetno, enkrat sem imela še bolečine v trebuhu cel dan. Da je plodovnica zrela pa pomeni, da je otroček pripravljen za akcijo, nekje sem zasledila, da taka rata, ker se začne verniks luščiti ali nekaj podobnega, panika je, če bi bila zelena.
Nina, super, da ste doma in se imate fajn. Domen je pa res car s tem veseljem do kuhanja!
Tjasssa, sem bila pri Šelihovi na 3D UZ, pa je res fuuuul prijazna G in ful se posveti človeku. Me je res presenetila, ker na NS sem bila pri Strahovi in je totalno nasprotje (najina izkušnja).
Čestitke za vse RD-je!