Bi pa trenutno "ubijala" za kak zavoj po snegu.
hehe, pri nama se noben šport ne more merit z najinim "športom"

. je pa res, da zdaj manj mislim na to... Ampak če se zjutraj stušam, pa me vidi nago, ko gre v kopalnico, pa se "nazorno vidi, da me je videl"... Kako naj ne misliva na to

? Tudi če se delava, da ne... Je pa res, da lubi ni bil kaj preveč razočaran zadnjič, ko sva se pogovarjala, da bova verjetno ostala prava ateista in čakala dedka Mraza, ne pa Božička, hehe. Je rekel, da je to itak pričakoval.
Sicer pa je rekla, da se za silvestrovo lahko cartava s kondomom, ker prostaglandinov pa zdaj res ne rabim

. Do takrat pa nič! Na plavanje niti pomislit ne smem, baje že če pomilsim, sproža popadke, je rekla

. Pa sploh nič. Pa počivat. Fajn je ta moja g. - če me ne bi skoz krotila, sigurno ne bi več imela Lejle...To ji bom povedala na poporodnem pregledu (upam, da bo seveda vse ok).
Moj bratec kdaj kaj spije, ampak
nikoli pa ne vozi pijan! Tole je res grozno! ker zaradi takih kretenov (sori, uršika, samo glede tega je res kreten, nimam kaj slepomišit...) vedno naj* drugi, ki niso nič krivi...
Sicer pa je mel tudi on bolj bogi teden, odpustili so ga iz službe (prek študenta, ampak so mu obljubili kasneje za redno, pa še ful se je zaštekal s sodelavci, šefi...), zaradi recesije, pač najprej grejo študentje, ker jih je pač najlažje odpustit... in ga je kar butnilo. Se mi je prav smilil... je prišel takoj po tem do mene in ga je kar zlomilo...

Saj bo že kaj našel, samo je res problem, če se tako dobro razumeš, bil je ful srečen v tej službi... Mi je bilo prav hudo zanj. Upam, da je vsaj tisti izpit naredil, pa da je njegova lubica danes dobila službo (je mela razgovor).