Samo mi je pa zanimivo, da veliko žensk tolerira neko obnašanje pri svojih mamah, pri tašči jim gre pa totalno na živce; verjetno zato, ker se pri lastni mami ne počutimo tako ogrožene kot pri tašči, ne vem.
pri meni ni tko, sem dost tud v tej smeri razmišljala, samo dejansko ni. moja mami je kot prvo čist drug tip, pol jst ji kr direkt povem, tud nazjam jo, če je res treba, se spičima itd. pa ni mulasta, midve si povema, kar se nama pač zdi, pol pa normalno naprej. pa fora je, k sem bolj od nje prčakvala probleme, pa k mi je rekla da mi ne misli nobenih nasvetov dajat, da smo zadost stari pa se bomo že rihtali, če bo pa koga kaj zanimal, bo pa vprašal. ma sem jo z rezervo jemala

ker ona je ful tak močn karakter, more zmer met prov itd., pa sem mislila da bo iz njene strani ful več problemov. pa nardi točn tko kt se zmenmo. lohk smo cel dan gor pr naših, pa ji enkrt ne bo neki v usta porinla ( pravi da zakaj le, sej sem jaz zraven, bom pa že skrbela da bo kej jedla

) itd. medtem ko s taščo pa niti nisma na takem nivoju komunikacije, pa ful zamerljiva je, kt otrok, še slabš

pa pač posrala sem ga, da res nisem že kar od začetka mej postavla. samo nisem od nje prčakovala tega, pa mislila sem da je to pač neko začetniško navdušenje, ki jo bo minlo in bo slej ko prej vse po starem

but jst....se je pa kar naenkrat čisto udomačila in si pridržuje pravice, k jih niti slučajno nima. eh....
joj
krtexxx a tko maste to

povej, a te kej panika grabi na momente

k to je pa konkretna življenjska sprememba
ja, pa kar se ljubosumja in pravične porazdelitve pozornosti tiče, pa mene tud skrbi

čeprov misloim da se bo lepo speljalo, kritičen bo začetek, tu ne smemo zaj.ebat

pol pa tko sploh ne bo vedla, da je bla kdaj sama
čestitke
AQ in malemu Noahu

pa lepo se cartajta
evo, mi smo se cel dan potepali, jutr greva pa sama z lubijem, Ulo bo moja mami mela. se ne spomnemkdaj sma bla nazadnje sama cel dan, lohk da bi prov fajn

sam mam mal tak grenek priokus, ker sma se dons tko spičla, da brezveze

res je, da sem jaz obupno tečna

pa hormoni me mečejo, sam on ma tud take glupe fore, da joj in se mi absolutno ne da s tem ukvarjat....in sem čist ven padla, res...prov sterala bi ga najraj nekam

dedc smotan....no, sej zdej je boljš, je minlo, pa sma se pomenla, sam un glup filing je pa vseen