uf, babnce, jaz sem pa zdele tako crknjena ratala. sem imela ornk sprehod danes, hodila več kot uro v hrib, zdaj me pa noge nekje v stegnih bolijo... eh, na ta hrib sem lezla tudi po trikrat na teden, pa potem po neurju nič več, k je bilo preveč podrto, sem šla pa danes, ker sem si rekla, da moram gor še pred porodom... in sem šla lepo počasi, pa po cesti, ne čez gozd, ful lep sonček, samo za nazaj je bila pa kriza. očitno moje noge in desno koleno niso navdušeni nad dodatno težo ene 15-ih kil, še posebej, če ni po ravnem... zdej pa me je šalca toplega mleka potolkla in grem lah samo še spat...
sem na poti nazaj srečala taščo in tasta, ki nabirata kondicijo, da bosta enkrat šla čisto do vrha, pa jih je skor kap zadela, ko sta me videla, ahahahaha. mi je rekla, da je mogoče čas, da malo manj skačem naokoli, samo kaj, ko se drugače ne počutim ok, pa sem ji rekla, da ni panike, da imam telefon s sabo, materinsko, pa vse napotnice, če me kaj trofne po poti...
ah, moja mat je noseča z mano, tam nekje, šest al sedem mesecev, še na kamniško sedlo lezla, sicer je pa meni prepovedala vse podvige, podobne njenim.
no, sem pa vesela, da mi je ratalo na čaj tja gor prilest, pa da sem vsega skupaj porabila "samo" ene tri ure, malo manj. drugače je kakšno uro pa pol (z obiskom gostilne vred). ah, prejšnji teden sem imela isto eno turo, sicer manjšo, pa očitno to detetu ful paše, ker potem neverjetno miga, ko se usedem doma na kavč.
jah, počas bomo vse šle, jaz samo upam, da bom lahko ujela tak dobr timing kot ronja, pa da ne bom prehit letela tja. me zanima, če si je doma še privoščila tisto banjo, o kateri je še včeraj pisala...