mene tudi ni več strah, kar se more, se more. no other way out.
si rečem včasih: "bi pa prej mislila, kaj si pa hotela imet otroka," samo dejansko o porodu ne razmišljaš, dokler nisi noseč, vsaj jaz ne, ne bi pa zamenjala, da bi bila spet na začetku ... sem se tako tolažila.
meni je ena punca napisala še mrežaste hlačke, da naj kupim v lekarni, ker jih njej niso kar tako dajali, samo ene na dan, rabila je pa več. rekla mi je tudi za nastavek za bradavice, ker ga je od sester ful težko izprosila, pa eno ekstra brisačo, ker dobiš eno, tuširaš se večkrat, pa prav pride za kak obraz obrisat itd., ker so tiste hitro krvave. in pa en pok vložkov tenna, za uhajanje urina, naj bi bili precej večji kot običajni, ker je imela močne krvavitve in je rabila po dva skupaj, pa če je dala vir80, ji je okoli lezlo, tenna se pa prilepi spodaj in potem samo vir80 čez. pa rokavičke za dojenčka mi je omenila, ali pa štumfke, da se ne popraska, ker njej je imel lepe nohtke, pa jih je morala dati gor. je pa ena druga rekla za lanolin in bepanten, ker baje ga včasih dobiš šele, ko imaš regade itd., ne pa prej...