writing-img

RE: Domžalske nosečke

clock-img

18.05.2009, 13:45

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Ja, mene je ob prvi novici, da bosta dva, skor s stola pri G vrglo. Moj je bil pa potem doma ene pol ure čist hin user posted image . No, zdaj nama je pa to full všeč. res je, da ne bova mogla met dveh naenkrat v naročju, ampak vsaj ne bosta mogla bit scrklana (preveč). Ker so vsi okoli naju (moj oče, sestra in vse tete) v službi, tašča in tast pa precej daleč, bo sicer malo težje kar se pomoči tiče. Ampak tako vsaj ne bova mogla komplicirat. Tolaživa se s tem, da so še vsi zrastli, nihče ni dojenček ostal user posted image .

No, saj pri nas jaz tudi nisem najstarejša, imajo pa moje sestrične in bratranci tudi še kakšne druge cilje. Vsak po svoje pač ...
Drugače pa ja ... ti hormoni so pa res od user posted image . Sva bila v soboto na eni poroki in ne bodi ga treba sem morala jokat. Še k sreči trenutno daje alergija, tko da ni blo tako čudno, ko sem si brisala nos user posted image .

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

clock-img

18.05.2009, 13:46

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Aja, še to, tassika: super avatar user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 17:18

clock-img

ninčy

pencil-img

534

No, evo nas doma ... Fanta lepo rasteta. Vse je super. Je pa res to en krasen pregled.

clock-img

18.05.2009, 18:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 20:38

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Jaz imam MF naslednji teden, še malo pa bo. Jaz sem iz Domžal, Zaboršta, sem pa tudi na Dobu živela. Ninčy nič se sekirat, če sva midva brez pomoči zmogla enega dvojčka v bolnici, enega doma, pa je eden otrok s posebnimi potrebami (črevesje), bosta tudi vidva. 

clock-img

20.05.2009, 08:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kje ste babe!??!?!kera gre na kofico??

clock-img

20.05.2009, 09:04

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

KAT MAT a si še doma 

clock-img

20.05.2009, 09:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jpuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 09:09

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

naša pupika se ne da!

clock-img

20.05.2009, 09:11

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

A ti to resno za kofi,kje pa bi,in kdaj

clock-img

20.05.2009, 09:12

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

ja v roku ene urce morm kofein dobituser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 09:15

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

drugac se pa z lunco dobive okol enih dveh...se pridruzis?

clock-img

20.05.2009, 09:30

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Če me vzameta s sabo,se,kje se pa dobita

clock-img

20.05.2009, 09:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

seveda!!....lahko se u jurcku dobimo...kaj mislis?

clock-img

20.05.2009, 09:58

clock-img

lunca82

pencil-img

238

jurček se dobro sliši....pa še tortice imajo user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

clock-img

20.05.2009, 09:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o lej sarči je sonček pobožal!!!

clock-img

20.05.2009, 10:06

clock-img

lunca82

pencil-img

238

jaaaaa....delovni sonček! user posted image user posted image user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

clock-img

20.05.2009, 12:31

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Evo me ne nazaj,kdaj potem v jurčku,ob 13 ali ob 14,a pred vhodom,ali na terasi

clock-img

20.05.2009, 12:41

clock-img

Joob

pencil-img

563

JOOB kje si bila toliko časa sem te že pogrešalauser posted image  

Lindi, hey!
ma sem vsak dan gor, ampak ker je vse po starem, nimam kaj novega napisat...vas pa redno spremljam!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

20.05.2009, 13:02

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Me veseli,da te vidim,me je že skrbelo,kako si kaj,kako pa kaj tvoj pritisk,a ti maš štolfa,ali fabjan zdravnico

clock-img

20.05.2009, 14:10

clock-img

Joob

pencil-img

563

Mi smo ok, sem in tja se mi še zavrti, pritisk je pa še vedno ful nizek...tako, da sem ravno dobila od komisije podalšano bolniško do 15.6....ja,ja, jst mam dr.Štolfo in je kr huda, če se preveč zredim, tako, da zdej kr malo pazim kaj jem, ker drugače bom po porodu kar bogauser posted image .
Pa ti, kako si?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

20.05.2009, 16:21

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

V redu,30 se mi bolniška začne,ker imam tablete,je pritisk v redu,ampak sploh ne vem kaj me čaka,ker nič ne razložijo,jaz imam pa FABJANOVO , ZAČASNEGA PREBIVALIŠČA ŠE NISEM ZRIHTALA,KAR NEKAJ ČAKAM

clock-img

20.05.2009, 18:38

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Ojla lindi, hvala za povabilo na kavico, ampak sem zaspala popoldne, me je spet nekaj začelo špikat in spet se mi je malo izcedka pojavilo, ampak pušenjak pravi, da je to norm,alno zaradi ukinjanja hormonskih tablet, samo me pa vseeno boli trebuh, upam, da mine.

Glede bolniške sem se pa jaz pozanimala, da ti ni potrebni rihtati naslova, ker kao ni pomembno, vsaj meni je tako rekla zdravnica. Jaz bom to potem si zrihtala avgusta in sicer kar stalno, ker bom potem potrebovala zaradi vrtca.

lp 

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

20.05.2009, 18:46

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

TASSIKA  božček tebi pa tudi ves čas kaj nagaja,aja da ni treba,men je pa moja rekla,da naj si zrihtam smešno a ne ,samo je pa bolj mlada tako da mogoče ni še tako zelo izkušena,malenkost,upam da boš naslednjič ok,da prideš še ti je bilo prav luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 18:49

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Aja tassika kdaj imaš pa ti namen v materinsko šolo,jaz grem že junija,če slučajno julija ne bo nič,če pa bo potem pa julija

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem