writing-img

RE: Domžalske nosečke

clock-img

20.05.2009, 19:01

clock-img

tassika

pencil-img

5068

midva bova šla pomoje septembra, ker mi je junij še prezgodaj bom šele v 4 mesecu in to na začetku, julija in avgusta baje ni, začne se pa ponovno septembra v kamniku prvi ponedeljek za domžale ne vem. Lindi moja je tudi mlada imam jo pa v Trzinu, pa mi je všeč ker je tudi ona nedolgo nazaj bila na porodniški in sem jo vprašala in je rekla da ni problema, ker če te iščejo doma lahko povejo kje si in naj pač še tam preverijo, ker jih itak veliko tako živi.

Ja tudi jaz upam, da to vse kmalu mine, sam sej pravim to je odtablet in pa pomoje se počasi maternica širi in posledično so tukaj malo špikanja in bolečin.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

20.05.2009, 19:31

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

baby28,lunca82,kat mat....hvala za simpatično kofetkanje,me veseli,da sem vas spoznala....šele zdajle mi je pa potegnilo,katero neumnost sem bleknila,sem namreč v 18 tednu nosečnosti,ne v 15....user posted image user posted image user posted image prepočasi štejemuser posted image v glavnem prehitro je minilo vse skupaj,ne morem verjet...user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 19:34

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Potem pa grem verjetno kar junija,ker imam oktobra rok...pa so mi zdravniki v lj. rekli,da zaradi pritiska tudi že septembra ali prej pristanem v porodnišnici,jaz pa ne vem iz kje je moja...je pa zelo prijazna drugače

clock-img

20.05.2009, 19:44

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Ja potem pa le pojdi. Hotla sem rečt, da jaz hodim v trzin k zdravniku, spada pa pod domžalski zdravstveni dom.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

20.05.2009, 19:48

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

AJA sploh nisem vedla da je tudi v trzinu

clock-img

20.05.2009, 20:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

SEJ V TRZINU NI DOHTARJA...ena boga ordinacija je v za tanovimi bloki...to je pa vse

clock-img

20.05.2009, 20:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ojla lindi, hvala za povabilo na kavico, ampak sem zaspala popoldne, me je spet nekaj začelo špikat in spet se mi je malo izcedka pojavilo, ampak pušenjak pravi, da je to norm,alno zaradi ukinjanja hormonskih tablet, samo me pa vseeno boli trebuh, upam, da mine.

Glede bolniške sem se pa jaz pozanimala, da ti ni potrebni rihtati naslova, ker kao ni pomembno, vsaj meni je tako rekla zdravnica. Jaz bom to potem si zrihtala avgusta in sicer kar stalno, ker bom potem potrebovala zaradi vrtca.

lp 

v primeru da vas obisce inšpekcijski nadzor potem moras biti na naslovu ki je naveden na odločbi...
ampak ne se sekirat jest tud nisem imela nic zrihtanga...pa sem bila od novembra naprej na bolniški

clock-img

20.05.2009, 20:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

LINDI tudi tebe je bilo pravo veselje spoznatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da sem veckrat vidimo...tudi potem na vozickanju!!!

clock-img

20.05.2009, 21:32

clock-img

Joob

pencil-img

563

No evo, danes ob pol 3 sem dobila obisk...komisija!user posted image
Ampak je bilo vse ok, ker sem itak doma in po cele dvene čepim v pižami...Tako, da punce...ni se za hecat.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

20.05.2009, 21:34

clock-img

Joob

pencil-img

563

Aja katMat...jaz pa poznam tvoje možekauser posted image ...iz OŠ Trzin. Ti pa nisi Trzinka, alio se motim?user posted image

clock-img

20.05.2009, 22:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

No evo, danes ob pol 3 sem dobila obisk...komisija!user posted image
Ampak je bilo vse ok, ker sem itak doma in po cele dvene čepim v pižami...Tako, da punce...ni se za hecat.user posted image

fajn da si pasala!user posted image user posted image

clock-img

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Hudo in kaj je hotel,samo videti ali si doma ali kako 

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Aja katMat...jaz pa poznam tvoje možekauser posted image ...iz OŠ Trzin. Ti pa nisi Trzinka, alio se motim?user posted image

a sta bla sosolca??

nisem trzinka...notranjka

clock-img

20.05.2009, 22:08

clock-img

Joob

pencil-img

563

Že dva dni me vse boli, od prsnega koša, kolena, ušes...tako, da sem se ravno spravila v pojstlo malo počit,,,nič, bla je ful prijazna ženska, se je pač predstavila in da samo preverja kako je stanje, da je njena naloga pač prevrjanje prisotnosti od odsotnosti z doma...pa nič, da mi želi čimhitrejše okrevanje. Vse skupaj je trajalo mogoče 3 minutke.

KatMat, cca 20 let nazaj, ko smo mi živeli še v Trzinu, smo bili družinski prijatelji...drugače sem pa leto mlajša od tvojega.

clock-img

20.05.2009, 22:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no vidis kako majhen je svet...

pravi moj ce mi kaksen podatek vec zaupas ker ga firbec matra kera siuser posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 22:32

clock-img

Joob

pencil-img

563

Fuuu, dvomim, da se bo spomnil...povej mu, da smo bili doma na Mlakarjevi in da sta se moj oči in njegov spoznala preko enega gledališča...moj je vozil stvari za razne predstave, njegov je bil pa igralec v nekem gledališču, al nekaj takega, ne me držat za besedo, ker je to najmanj 20 let nazaj...

clock-img

20.05.2009, 22:55

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

A slučajno katera ve, če je že znano, kdaj se začne šola za starše v Domžalah junija?
Bo počasi treba it user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

20.05.2009, 23:44

clock-img

Joob

pencil-img

563

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

A slučajno katera ve, če je že znano, kdaj se začne šola za starše v Domžalah junija?
Bo počasi treba it user posted image

Mi imamo zadnje predavanje 1.6., če bo v juniju, potem zagotovo 3.6. Pokliči v ZD Domžale za točnejše info.

clock-img

21.05.2009, 08:03

clock-img

DeLucia

pencil-img

30

Ojla.

Zadnje predavanje imamo kakor jaz vem 3.6. o avtosedežih. Tako imam zapisano user posted image

clock-img

21.05.2009, 08:16

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Junija se šola začne 17. ob 17h.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

clock-img

21.05.2009, 09:40

clock-img

Joob

pencil-img

563

IZVIRNO SPOROČILO: DeLucia

Ojla.

Zadnje predavanje imamo kakor jaz vem 3.6. o avtosedežih. Tako imam zapisano user posted image

A nimamo samo še 3krat predavanja? Naj bi jih bilo 8, včeraj je bilo 5.predavanja...jaz pa imam zapisano da je predavanje o avtosedežih 1.6.user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:16

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Fuuu, dvomim, da se bo spomnil...povej mu, da smo bili doma na Mlakarjevi in da sta se moj oči in njegov spoznala preko enega gledališča...moj je vozil stvari za razne predstave, njegov je bil pa igralec v nekem gledališču, al nekaj takega, ne me držat za besedo, ker je to najmanj 20 let nazaj...

ja ja lutkar je moj tast

clock-img

21.05.2009, 12:15

clock-img

lunca82

pencil-img

238

Ojla Joob,

kakor je napisala DeLucia imamo zadnja predavanja 3.6. Naslednji teden imamo samo v sredo predavanja in nato imamo še 1.6. in 3.6.

Punce želim vam lep sončen dan!!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

clock-img

21.05.2009, 12:19

clock-img

Joob

pencil-img

563

Pardon, imata prau, priznam...moja napaka...sem šla gledat in sem videla, da so datumi pomešani...da je predavanje 3.6., pred 1.6. na seznamu...pardon, se opravičujem.user posted image user posted image

clock-img

21.05.2009, 14:48

clock-img

lunca82

pencil-img

238

Ma ni panike Joob!
Glavno da uživamo, se imamo lepo in pridno pazimo na naše user posted image !!

Lep dan!!

Don't worry, be HAPPY!! :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem