writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

24.03.2009, 23:59

clock-img

Anonimen

Tina,si se tukaj??

clock-img

25.03.2009, 00:04

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

ja še...me jekar malstisnilo. Ko mi včaih Nejc odgovarja, da kaj ne bo..ali pa reče kva je s tabo...vedno pomislim, kaj bo šele v puberteti...ah...sem ko Lunca,,,še na svoje obračam.

Maš še en zs

clock-img

25.03.2009, 00:13

clock-img

Anonimen

Tina,najlepsa hvala,zelo si mi bila v pomoc.To sem rabila,nekoga ki razume.Se enkrat hvala,ti vrnem tako ali drugaceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 25.3.2009 0:28:58 >

clock-img

25.03.2009, 01:26

clock-img

Anonimen

Tina,sem ze.Ce bos prebrala.

clock-img

25.03.2009, 07:04

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

Mamica moja, v naročje me vzmemi,
nežno in toplo me k sebi prižemi.
Naj bo tvoj praznik le s srečo petkan,
naj vsak dan za naju mamic bo dan!

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.03.2009, 07:10

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Dobro jutro user posted image

Naj vam najprej postrežem s user posted image  in z user posted image

oooooooooo sem hotla napisat: vse najboljše obmesečnikom in se spomnem, da ima danes Lara tini mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image ... uuuuaaaauuu kam gre čas user posted image   user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:11

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Mamica moja, v naročje me vzmemi,
nežno in toplo me k sebi prižemi.
Naj bo tvoj praznik le s srečo petkan,
naj vsak dan za naju mamic bo dan!

user posted image

ooo anaj dobro jutro... se podpišem pod to user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:12

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Letos lahko tudi me praznujemo materinski dan user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:17

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Glede vnete rite: tudi mi smo uporabljali sudocrem in je res fantastičen oz. hitro pomaga. Rito moraš čimvečkrat previti in jo na zraku posušiti ( da ima čimdlje odprto )

Kleo: ne morem ti nič svetovati... tako da ti lahko le pošljem nešteto user posted image user posted image user posted image , da se vam situacija čimprej umiri in uredi

Tako, zdaj pa grem lopato iskat, da odkidam plenico user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:20

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Babe žabe vsem en lep, nepozabem matreinski dan! Predvsem tistim, katere letos praznujemo prvič!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

25.03.2009, 07:41

clock-img

Anonimen

Lara,vse najboljseuser posted image

Pa dobro jutro.
Mene tudi danes jajcniki bolijo,so me vceraj zaceli+zelodec+oko imam cisto rdece,materinski dan je,meni gre pa na bruhanje,ker sem cisto pogrnila na izpituuser posted image .

clock-img

25.03.2009, 07:52

clock-img

Anonimen

Lara vse naj naj 

user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:53

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

25.03.2009, 07:53

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lara,vse najboljseuser posted image

Pa dobro jutro.
Mene tudi danes jajcniki bolijo,so me vceraj zaceli+zelodec+oko imam cisto rdece,materinski dan je,meni gre pa na bruhanje,ker sem cisto pogrnila na izpituuser posted image .

Hvala user posted image

Nisi pogrnila na izpitu, to je del odraščanja ( na žalost ).

clock-img

25.03.2009, 07:58

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

user posted image

Mojca, Kleo in ninny ( ninny ti si spet pohvaljena user posted image )

clock-img

25.03.2009, 07:59

clock-img

Anonimen

Samsa,kaj pa vem.Sem vedno mislila,da nama dobro gre,ker mi tamala res veliko zaupa,glede na to,da jaz mami nisem nikoli nic,ko sem bila v teh letih.Ni imela pojma kaj se dogaja z mano.

clock-img

25.03.2009, 08:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

hvala, hvala za pohvale, a vidiš kako pomaga, če me malo v rit brcnešuser posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 25.3.2009 8:02:51 >

clock-img

25.03.2009, 08:02

clock-img

Anonimen

kleo- jaz upam, da se pri vas čim prej tole uredi. Kaj pametnega ti pa težko svetujem,ker ne poznam situacije. Mogoče pa je bilo narobe,ker sta bile z Meri sedaj v Slo in te je pogrešala in ti to na tak najstniški način kažeuser posted image

clock-img

25.03.2009, 08:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image

Pohvaljena si tudi ti,ker si se zadnje dni zelo poboljsala,sem prav veselauser posted image .
Tamala mi se spi,je moz vceraj znizal jogi na posteljci,samo se mi zdi,da prevec.Je zdaj skoraj na tleh,ji tezko zvecer in ponoci dajem flasko.Samo,ker je pricela z vstajanjem,se bojim,da ne bi cez letela.

clock-img

25.03.2009, 08:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kleo- jaz upam, da se pri vas čim prej tole uredi. Kaj pametnega ti pa težko svetujem,ker ne poznam situacije. Mogoče pa je bilo narobe,ker sta bile z Meri sedaj v Slo in te je pogrešala in ti to na tak najstniški način kažeuser posted image

Tudi jaz mislim da je bila tu napaka,samo ne vem ce me je ravn pogresala...navadila se je poceti kar se ji je zahotelo,zdaj mora biti pa spet red.Nekaj imam v nacrtu,upam da bo pomagalo.

clock-img

25.03.2009, 08:06

clock-img

Anonimen

držim pesti da ti uspeuser posted image

clock-img

25.03.2009, 08:08

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Samsa,kaj pa vem.Sem vedno mislila,da nama dobro gre,ker mi tamala res veliko zaupa,glede na to,da jaz mami nisem nikoli nic,ko sem bila v teh letih.Ni imela pojma kaj se dogaja z mano.

user posted image
Res upam, da bosta čimprej porihtale problem in seveda na čimlažji način

Malo za šalo: prej je blo po valu202 - danes je materinski dan in danes se mati ne sklanja ( nanašalo se je pa na to, da se danes slovnica ne uporablja)

clock-img

25.03.2009, 08:09

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

hvala, hvala za pohvale, a vidiš kako pomaga, če me malo v rit brcnešuser posted image

vsaj nekaj časa bo pomagalo - pol boš pa dobivala plave ( kot v službi )  user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 08:10

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

držim pesti da ti uspeuser posted image

se podpišem pod to

clock-img

25.03.2009, 08:12

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Mi je prej en kolega poslal:
Vse najboljse za Tvoj novo pridobljeni praznik Ti zelim. Letos ga praznujes prvic, naj Ti bo nekaj posebnega Veseli se ga, bodi ponosna na to kar si in ostani se naprej za svojo puncko ena sama, edina in najboljsa mama.

Me je fulll presenetil user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem