writing-img

RE: Nakup nepremičnine v ZDA

clock-img

19.02.2009, 11:14

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kalbič - kolikor mi je znano, ti je kristalno jasno, da se znajdem. Včasih tako, včasih drugače. Za marsikoga drugega niti ni panike, ampak ti si me pa malenkost razočaral (ne dovolj, da bi me odvrnil user posted image ) s tem, ko dvomiš v to, da sem spodobna nahraniti svoja otroka. Tukaj ali pa na drugem koncu sveta, saj je vseeno.

clock-img

19.02.2009, 11:16

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Moja babi pravi, da gredo spet "dobri stari cajti" noter, tisti, ko so ljudje "s trebuhom za kruhom" hodili v Ameriko, upajoč na boljše življenje. Babici je še danes žal, da ni leta 1943 odplula v Ameriko....sicer ne vem po kaj, hvala bogu, da ni, sicer bi bila jz dones ena debela glupa američanka. user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:16

clock-img

Anonimen

Oj Karensa, Karensa danes pa imaš res dan... No ti le sanjaj o obljubljeni deželi še dalje...tam je res fejst, zavidanja vredno - tako in drugače user posted image user posted image user posted image .
Žal nisi/nismo Melania Trump user posted image .

clock-img

19.02.2009, 11:17

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99
Oj Karensa, Karensa danes pa imaš res dan... No ti le sanjaj o obljubljeni deželi še dalje...tam je res fejst, zavidanja vredno - tako in drugače user posted image user posted image user posted image .
Žal nisi/nismo Melania Trump user posted image .

Ja, jaz imam mogoče res svoj dan, ampak ti pa definitivno nisi prebrala cele teme, drugače ne bi napisala tega, kar si. user posted image

TomTaylor - a lahko spoznam tvojo babico? user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:17

clock-img

Anonimen

clock-img

19.02.2009, 11:18

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kaj? Vrtno garnituro? Ja, seveda - pod pogojem, da paše pred razpadajočo hišo s prejšnjega linka. user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kaj? Vrtno garnituro? Ja, seveda - pod pogojem, da paše pred razpadajočo hišo s prejšnjega linka. user posted image

Mislim garderobni stol..user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:26

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Aja... ne, pohištvo bi pustila tašči. user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:28

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Fancy pa... a sem jaz potem tudi fancy, ker imam Escadino majčko v omari,

če želiš, ti poceni prodam svojo escadino kolekcijo v 34 in 36....ker dvomim, da se bom skrčila do te cifreuser posted image

Ne ponujaj - mogoče se bom jaz skrčila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V enih par desetletjihuser posted image

clock-img

19.02.2009, 11:30

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Kalbič - kolikor mi je znano, ti je kristalno jasno, da se znajdem. Včasih tako, včasih drugače. Za marsikoga drugega niti ni panike, ampak ti si me pa malenkost razočaral (ne dovolj, da bi me odvrnil user posted image ) s tem, ko dvomiš v to, da sem spodobna nahraniti svoja otroka. Tukaj ali pa na drugem koncu sveta, saj je vseeno.

Pa sej ne govorim o hrani, govorim o socialni varnosti. O zdravstvu, šolstvu, stvareh, ki se nam še sanjajo ne in se nam zdijo same po sebi umevne. O travmi otroka, ko ga pripelješ dobesedno v drug svet. Sicer pa, se mi ne da več, ker zelo nerad pišem v prazno in tukaj se mi zdi, da gre pač v prazno, ker sploh nočeš razumet, kaj ti govorim.

clock-img

19.02.2009, 11:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ne da nočem razumet, ampak vse to vem in jemljem v zakup in me ne bo ustavilo. Riskirala bom.

clock-img

19.02.2009, 11:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.02.2009, 11:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.02.2009, 11:36

clock-img

higuys

pencil-img

1160

Človek si ne more privoščiti niti dva dni dopusta...

Je katera tako prijazna in mi napiše obnovo  teh par strani.

clock-img

19.02.2009, 11:37

clock-img

Anonimen

Kerensa se seli v Ameriko ne razume nekih stvari rada bi kupila hišo za 100 dolarjev....Še kaj?

clock-img

19.02.2009, 11:38

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Florina
Kerensa se seli v Ameriko ne razume nekih stvari rada bi kupila hišo za 100 dolarjev....Še kaj?

Vraga ti vidim... vsaj pravilno obnovo napiši, no. user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:38

clock-img

riders

pencil-img

475

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

Človek si ne more privoščiti niti dva dni dopusta...

Je katera tako prijazna in mi napiše obnovo  teh par strani.

Kerensa bo šla v Ameriko, udoben hotel bo zamenjala za prikolico, ne jebe Kalbota, ki ji tupi v glavo, naj pri vsej zadevi pomisli malo na otroke in njihovo prihodnost tam, pohištvo bo pustila tašči, ne ve še, al bi šla v NY al San Francisco...tkole na hitro, če sem kaj spustila, bo pa še kdo dodal.

clock-img

19.02.2009, 11:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.02.2009, 11:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: riders
Kerensa bo šla v Ameriko

Ima željo in načrt, ne ve pa še, ali se ji bo izšlo.

udoben hotel bo zamenjala za prikolico

Pozabila si omeniti, da je to prispodoba.

ne jebe Kalbota

To je res. user posted image

ki ji tupi v glavo, naj pri vsej zadevi pomisli malo na otroke in njihovo prihodnost tam

To sicer izpade, kakor da nisem, ampak... saj smo na RR, torej je to logično. user posted image

pohištvo bo pustila tašči

Kam pa naj z njim?

ne ve še, al bi šla v NY al San Francisco

NY.

tkole na hitro, če sem kaj spustila, bo pa še kdo dodal.

Nič nisi  izpustila... še dodala si malo po svoje. user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:42

clock-img

Anonimen

http://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/13909-Northfield_East-Cleveland_OH_44112_1106806660

No pa še link,da vidiš hiško v katero bo pasalo Schaferjevo pohištvo.user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:42

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: riders
In tam ne bo več čudakinja.  Aha... pa še s kamikazom se pregovarjata, da naj ona proda svoj BMW.

Še vedno bom čudakinja, ampak definitivno pa manj opazna. user posted image  BMW gre pa v prodajo, da greva lahko midva za 1. maj v ZDA.

clock-img

19.02.2009, 11:43

clock-img

higuys

pencil-img

1160

In tam ne bo več čudakinja.

potem bo pa hitro nazaj.

clock-img

19.02.2009, 11:43

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

http://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/13909-Northfield_East-Cleveland_OH_44112_1106806660
No pa še link,da vidiš hiško v katero bo pasalo Schaferjevo pohištvo.user posted image user posted image

Ta je pa zmagovalna, ja user posted image ... evo dokaza, kako se na RR vse zgodbe obrnejo popolnoma drugače, kakor so v resnici... ajme meni. user posted image

clock-img

19.02.2009, 11:44

clock-img

Anonimen

jst bi pa rekla da pejt. nazaj lohk še zmeri prideš, če bo nevzdržno. otrokom pa taka izkušnja lohk samo koristi. jst ne vidim nekih hudih ovir, pa čprov jaz osebno nikol neb šla v ameriko živet...bi šla pa v kanadouser posted image sam moj noče it, očitno bolj zapečkar, kt večina kle na rruser posted image

clock-img

19.02.2009, 11:45

clock-img

higuys

pencil-img

1160

user posted image ,  še strojanovi bi se jo otepali

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni