IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
a ne ponavljaš vseskozi, da ti moje ali mnenje nekoga, s katerim se pač ne ujemaš/maraš/blablabla, ne pomeni dost? Zdaj boš še diktirala komu in kako lahko odgovarjam/o?
Nikomur ne govorim, kaj sme pisati in česa ne - to si me narobe razumela. Kar sem pa napisala v oklepaju, pa pomeni točno to, kar ti sprašuješ najprej - koliko mi čigavo mnenje pomeni.
Pa da bo še zate odgovor: poglej statistiko brezposelnih v Sloveniji -> strukturo brezposelnih po izobrazbi in boš hitro (ali pa tudi ne) dojela, zakaj ljudje z nižjo izobrazbo lažje dobijo službo kot tisti z višjo. In spet, a se boš zato kaj boljše počutila oz. se tolažila, da si raje prihranila tistih nekaj let učenja?
Statistika je ena velika laž - to veš tudi sama

. In tolažbe glede zaposlitve res ne potrebujem. Ne še, no.
April - ne, nimam pojma, kakšen predmetnik ima določen študij na faksu. Zgodovina in biolog sta bila primer za to, da sem povedala, kako je sistem glede tega zgrešen - da učijo kup teorije, ki je kasneje nikoli v praksi ne potrebuješ. Kljub temu, da sama nimam faksa, to še ne pomeni, da pa ne vem prav ničesar o faksih. In, v končni fazi, je okrog mene kljub vsemu več ljudi z izobrazbo, kakor pa tistih, ki je nimajo. Tudi oni znajo marsikaj povedati (iz osebnih izkušenj) in če se že moje mnenje (kot mnenje neizobražene) s strani nekaterih daje v nič, potem se da lahko še mnenje izobraženih (beri: "večvrednih" od mene).
Nejcko - saj me poznaš in veš, da vpašam, kar me zanima. Ringarajo pa tudi poznaš - če vpraša Kerensa, to ni običajno vprašanje, temveč metanje kosti oz. nekaj s skritim namenom.

In ko si že ravno omenila Murka - si pozabila, da so me RR-ovke tudi z njim že primerjale (kar se tiče iskanja pozornosti)?