no moja tast in tasca sta super,ampak z vsakim otrokom sem bolj zascitniska in bolj nataknjena na nek nacin. med nosecnostjo mi je sla tasca prav na zivce, pa mi nic ni hotla. nekak un filing, da moram zascitit svojo druzino, da je to moje... tko da detelja, nic nisi cudna, sploh ker imate take odnose. jaz si na primer en pustim solit mozka, no naceloma se tudi ne vmesavata, ampak ko se kaj hoce, sem ji ze jasno in glasno povedala, da ona (enako moji mami) je ze svoje vzgojila, da mi2 bova pa svoje. je mal cukast gledala pa zacela neki nazaj, ampak se ne dam. partnerja sta odrasli osebi in znata vsak zase skrbet. pol ko pridejo male strucke, ki so odvisne od nas, pol pac ratas malo bolj zascitniski. saj ko zrastejo je lazje, ker znajo pokazat, kaj/kdo jim pase in kaj/kdo ne.. in ce se otrok dobro pocuti pri babici, je to najpomembneje. Ker otrok mora graditi svoj odnos z babico in ti svojega. Ves, huje kot to, da se "slinita" po njej bi bilo, da bi jima bilo vseeno oz bi bila brezbrizna. Vseeno je treba bit vesel, da so ljudje, ki imajo nase otroke radi pa ceprav nimas najboljsih odnosov z njimi.