Pozdravljene!
Mi pa smo danes stari 1 mesec in sem se odločila, da se malo javim. Kot nekatere veste, sva bile z Živo že v bolnici zaradi noric, ki jih je dobila od mene. Tam sva bile 10 dni in je 3xna dan dobivala zdravila prek infuzije. Hvala bogu, da je sedaj konec, saj je včasih jokala tudi 2 uri, ker sem ji mogla držat rokico, da je vsaj malce teklo-kapljalo, sicer bi bila priklopljena še dalj. Upam, da sva z bolnicami zaključili.
Sicer se večino dojiva, včasih ji moram dodati malce Novalaca-mogoče na 2ali 3 dni. In tu je problem. Mleko naj bi po odprtju porabil v 3 tednih, jaz ga v tem času ne porabim niti četrt. Kaj naredite ostale, ki dodajate? Ga vržete stran? Pri starejšem sem tudi metala stran po tri četrt škatle. Sem razmišljala, če bi ga dala zamrznit-še v prahu- bi bilo to v redu? Saj svoje mleko tud lahko zamrznem. Krčkov zaenkrat nimamo, upam, da tako ostane, sem jih mela pri prejšnjih dveh dovolj.
Drugače pa zelo težko zaspi in moram biti ponavadi zraven in jo božati, pa še to traja. Včasih že mislim, da je še lačna, ko joka ali tečka, sam pol ko zaspi pa spi uro, dve ali še dalj, tako da to ni lakota, pa tudi redi se v redu. Sicer spi kar dosti samo uspavanje je problem. Tudi ponoči je že parkrat spala od 9,10h do 3 ali pol štirih, sam pol spet ne zaspi takoj.
Detelja, tvoja Maja se mi pa res smili. Sem do zdaj slišala, da jim je Novalac pomagal pri zaprtju, pri tebi pa je ravno obratno. Sicer ima Novalac tudi posebno formulo proti zaprtju-pri bratrancu oz. njegovi hčerki je učinkovala-je bila po vseh drugih mlekih tud ful zaprta.
Ah ja, moja pozabljivost. Sem hotla še par stvari pokomentirat, pa se ne spomnim. Pa kdaj drugič.