Živjo so
!
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Oren
Včasih kar še ne morem verjet da je čist vse resnično in da postanem januarja ponosna mamica.
Se podpišem!!
Kak pa kaj imate znake oz. tegobe v nosečnosti...zatekanje nog, bolečine...
Uf, meni tudi še ni čisto jasno, da bomo januarja že čisto prava družinica

Ampak pa res že komaj čakam
Glede
znakov je pa kar zatišje v primerjavi z prvimi tremi meseci. Trebušček mi pridno raste

Pa ful težje prenašam vročino kot sicer, načeloma me bolj moti mraz kot vročina. Letos se mi pa zdi, da gorim

Mozoljčki so se končno umirili

Ni še ok, ampak je vsaj znosno. Apetita mam res fuuuuuul, pomalicam vse, kar res ne zbeži od mene

Drugače me je pa začel boleti križ oz. nekaj takega. Ko se zjutraj zbudim in čez dan, če veliko hodim, me začne boleti od križa, notri pod desno ritnico in potem nekje do pol stegna. Prav zoprno je, taka ostra bolečina

Verjetno mi maternica pritiska na kak živec

Uf pa končno sem si dala ven uhanček iz popka in me je skoraj kap, kakega mam

Popek mam še enkrat širši, ful se je raztegnil

Prav grd mi je, sem dala uhanček takoj nazaj, da vsaj bunkica zakrije tisti krater
pozdravljena
naja6
Glede
vozičkov - meni je dosti vseeno, če je nov ali rabljen, samo da je lepo ohranjen. Samo pa moj

noče niti slišati o rabljenem, hoče, da mava novega, ker ga bova itak kmalu še rabila naprej. Tako da kaj čem

Se ne bom kregala. Se mi pa zdi voziček en od najpomembnejših nakupov, ker ti lahko bistveno olajša ali pa zagreni življenje. glavno, da je mamicam in očitom všeč, okuse imamo pa tako vsi različne oz. damo prednost različnim lastnostim, kar je tudi prav.
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
No mi2 sva bila včeraj v Ikei. Mislim da bova vzela eno drsno omaro, ker so pol ceneje kot pri nas v lesnini. Moram pa se še pozanimati kako je z prevozom ali ga oni pripeljejo ali moraš sam.
Uf, mislim, da nimajo dostave. V Graz-u vem, da so meli včasih do MB, ne vem pa kako je zdaj oz. kaj je v Klagenfurtu. A sta gledala Pax sistem? Mi2 imava garderobno omaro iz tam. Ne samo, da je ceneje kot v Slo, tudi po kvaliteti je super. Jaz sem bila presenečena, da za tak denar dobiš tako kvaliteto. Vse je bolj kompaktno, ni nobenih tistih švoh iverk, ki razpokajo oz. se luščijo po par mesecih, vsaka podrobnost je lepo narejena. tudi navodila za sestaviti so kot za legokocke, res nimaš kje sfalit. Noben šrauf ne manjka, vse je ful preprosto. Sploh pa se mi dopade to, da lahko notranjost omare sam sestaviš. Ful priporočam izvlečne košare, so poceni in zelo funkcionalne, sploh če vzameta tagloboko omaro. Pa brez težav jih lahko precej obtežiš (nič ne popoka). Omaro lahko fikiraš na zid, dobiš vse zraven, nosilci za poličke se tudi fiksirajo s šraufi, tudi poden od omare daš v vago s posebnimi skritimi nogicami. Ah, I

Ikea
KiA, rdeča se mi zdi res taka fina uniseks barva, mi2 bova tudi mela rdečega
nony, previjalke v Ikei mi pa niso preveč všeč

Ena mi izgleda ful nestabilna, potem sta pa še dve bolj kompaktni, samo ena je bela pa samo z vratci (jaz bi predale), rjava mi je pa preveč rustikalna. To je to. Potem je pa še ena zložljiva v črni barvi, mi pa tudi ni. Pa niti niso bistveno ceneje kot pri nas, če upoštevaš še pot. Mi2 bova kupila tisto od Lip Poljčane, ki je tudi v paketu za novorojence in pride v Recinkotu samo 190€, tudi če ni v sklopu paketa
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 19.8.2009 12:02:11 >