IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
anita jaz sem prejšnji teden kupila ene ful dobre kavbojke za jesen v H&M na Rudniku. So pa verjetno glih dobili novo pošiljko, ker so imeli kar par modelov kavbojk v vseh cifrah. Tako da jaz sem tudi opravila s kupovanjem hlač, zdaj na jesen me čakajo samo še zgornji deli.
Sem pa ravno iz BC, in sem se po ogledu in preizkušanju vozičkov odločila za Maxi Cosi Muro. Tako, zdaj pa samo v lov za čim boljšo ceno
.
Za nosečke je odlična trgovina v Lescah nasproti železniške, imenuje se NEXT (je en tak trgovski center - rumena hiša), kjer imajo firmo
Mama Licious - super zadeve in zelo ugodne. Hlače - kavbojke - npr. 29 eur... Imajo pa tudi ful oblekic za dojenčke in otroke.
Zala, mislim, da si ti spraševala, kako je s snemanjem prevleke - ti povem, da pri nas sploh ni bilo potrebe... ne vem, no, naša Mura se ni nikoli ful popacala, čeprav je pa res, da smo imeli od jeseni, ko je zahladilo, gor eno tako vrečo iz flisa (Baby Snuggle - je super zadeva, ker lahko zgornji del čisto odpreš in ostane samo spodnja podloga), pozimi pa zimsko vrečo. No, tudi poleti imamo še vedno podložen tale snuggle in to se mi zdi najbolj pametno.
Sicer pa je material, iz katerega je sedež, takšen, da samo z mokro gobico in malce čistila podrgneš, pa gre dol.