hruškica84, čestitam za izvide amniocinteze
in za pobalinčka, seveda
Boka, jaz sem tudi počasi nazaj študijska, moram naresti še par kozmetičnih popravkov na diplomski pa pogledati snov, ker mam v septembru zagovor. Prav nič se mi ne da
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Kaj pa imate namen imet oblečeno novembra, decembra in januarja (mislim glede kakšnih jaken, bund, plaščev)? Jaz sem razmišljala, da bom verjetno imela kar pončo, bo še najbolj udobno in pa spodaj lahko kar veliko stvari oblečeš...
Jaz sem si lani v H&M kupila tak prehoden plašček oz. balonar, ki je ful na A krojen in mi bo prav tudi jeseni

Za zimo oz. nižje temp. pa ne vem čisto, kaj bom. Pončo se mi zdi fina ideja, samo ne vem, kje bi se dobilo dovolj toplega

tisti samo volneni mi bodo verjetno premalo
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Ali mogoče katera ve na katere vozičke gor paše lupinica ki jo dobiš v paketku za novorojenčka??
Tisto je Maxi Cosi Cabriofix lupinica, gre pa na vozičke Maxi Cosi, Quinny in Mutsy. Verjetno še kam, ampak za te sem 100%
IZVIRNO SPOROČILO: nony
Jaz se sploh ne grem več......vsak ti pove drugače...jaz se bom morala pa na koncu sama z vsem ubadat ....oooo kok sem jezna...pa še moj je siten .....
nony, kaj se je pa zgodilo?
zmajčica, a veš da se mi je zdelo, da je blo to to... sem brala o nesreči, da je bil fant izokolice Dragatuša, zate pa tudi vem, da si belokranjka, potem si pa javila tukaj, da sta s sončkom ostala sama, pa sem nekako dala skupaj. Stisnilo me je ful, moj je tudi štromar (ma 26 let) in vem, da ga je v službi tudi že treslo. Sva mela pač srečo, da ni bilo hujšega. Upam, da se nekako držiš in da gre vsaj za silo oz. kolikor se da glede na okoliščine. Javi se, če boš kaj rabila