Zoja Miša -
za slab dan... za hrbet in križ pa kozmodisk
TIBOR (nell),
AJDIN (erta), NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf),
LARA (veveričica)
- vse naj naj za 8m!
clara - naš ima nekega medija za ninico ampak ni tako "obseden" z njo da ne bi mogel brez.. je bil bolj proti začetku sedaj pa ne.. jo bo pa imel za vrtev, sem si že rekla.. se otroci v vrtcu veliko bolje počutijo če imajo neko domačo stvar s seboj
za spanje, npr dekco, tetra pleničko, pliš igračko,..
buhtlčk - a na kužeke Gašper ni alergičen? Glede vrvice, mislim da naj bi imele vse neko varno dolžino ampak jaz vseeno odmaknem te zadevce, ko zaspi oz ga imam na očeh med igro, da ne bi zavil tega okoli vratu... bolje preventiva...

Še prehitro se lahko kaj zgodi...
PABLO - Otmar je prekrasen... kako mu žarijo učke!

Ribe naš še ni jedel..pravijo da do enega leta nič...

Bravo za 1. zobek!!!

Glede zobk pa mislim da zaenkrat še nič ne nakazuje.. ampak raje zobozdravnika vprašaj..da ne bom kje mimo biksnila.. naš jih ima tudi postrani ampak na to tudi pomislila nisem...

mislim da potem ko čeljust zraste da se tudi zobje bolj razkomotijo...
karmar -se ti pridružim v klubu Turjevk

.. jaz sem jih začela dobivati po porodu, spremljevalec prve M po porodu se je naredil na nosu, 2m kasneje 2 kom na dimljah, sedaj 2 m kasneje ga imam pod pajno (pazduho)... se to kdaj konča?

Une prej sem še lahko mrcvarila tako da sem se izognila operativnemu posegu in sem samo antibiotike (ker je to bakterijska okužba) papcala..tega pa ne bom mogla samo z eno roko..jutri grem po nov "šat" - antibiotike.. pa ga spet ne bomo pil

ti šment...
Kaj narediti? Ja jaz sem jih mrcvarila do konca, dokler niso obupali...ampak očitno niso...
Moraš biti pa previdna da ga ne preneseš še kam in razkuževat vse..
Krysia - WB!!!

Si se ti tudi že vrgla v morje za prvomajske a je to samo običaj tvojega

? In kakšna je bila reakcija? Je morje še vedno mokro?

Pa upam da se vročina ne vrne...
andrejaboris - kako sta si tvoja dva podobna...

no edin učke so mal drugačne drugač pa se jima vidi da imata istega očeta

Hec.. komu sta podobna? Aha..je že matejchi povedala..