No sej to je pri meni problem, ker sem bolj kot ne cele dneve sama...razen v teh dneh, ko je moj doma...no zdej smo pa itak skos terenski, da do tja sploh ne pridemo. No, ko je bil še manjši in lažji, sem ga, ko sem kuhala, prala, obešala perilo, pač dala v kengurujčka, pa mi je pač pomagal...zdej ma pa naš fakin že 10kg - to pa ni več šala mala. Sem razmišljala, da ga dam v nahrbtnik, ko kuham

.
Ne dejansko je pa tako, da se zavedam vseh priporočil zakaj ne hojice ipd. in kot sem že rekla, sem bla tudi sama zelo zelo proti...ampak te pač dana situacija prisili v tudi takšne stvari. Poleg tega, pa sem razmišljala, da če ga dam za pol urce, urco v hojico, toliko da skuham kosilo, se pa tud ne bo svet podrl. No na koncu je našmu mačkinu to še všeč - zeloo všeč. Kadar je notri se pač fijaka od dnevne do kuhinje in doseže stvari, ki jih sicer ne bi

Mu je pa tudi v strašno zabavo, da se ob hojico dvigne in jo potiska po prostoru - torej je neke vrste poganjalec
Punce Tibor se zahvaljuje za čestitke.
Včeraj smo šli malo pohajkovat po Celju - sem šla še js material za voščila nakupit - in pri blagajni me je skoraj kap. Ja tko je to, ko mene spustijo v kakšno art trgovino - najdem tudi tiste stvari, ki jih niti slučajno nisem želela kupit. Sem bla potem v avtu kregana - no bolj v blagi obliki
Ko smo prišli domov, je naš mačkin zašvasal za dve ure in v tem času sem si jaz lepo izrezala in zložila osnove za voščila in skuhala kosilo -
Danes ima pa moja mami rojstni dan - tko da jo mahamo v Zreče in verjetno ostanemo.
lep dan, kljub dežju.