IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Erin, ja meni so knjige zakon. Zelo rada berem. In ponavadi, če prej berem in potem gledam film sem vedno razočarana.
Verjetno zato, ker sem ful vizualni človek in si vse v glavi narišem
Se podpišem pod tole - jaz sem tudi zelo velika ljubiteljica knjig - čeprav je zdaj malo manj časa, ga vseeno raje namenim kakšni dobri knjigi kot pa televiziji. Se mi pa dogaja, da sem prej vedno komaj čakala, da vzamem v roke kakno leposlovje, zdaj, ko sem doma, me vedno bolj privlači strokovna literatura - torej knjig ni nikoli premalo - si želim, da bi mali užival v njih kot jaz, ker moj je moje popolno nasprotje.
Zaja miška - pri nas ni bilo nekih hudih sprememb - no ja - sicer Tibor prespi cele noči, na morju je bil lačen že ob 5-6 zjutraj, potem je pa zadremal nazaj, ali pa se je valjal pri nama v postelji. Bli smo res zloo aktivni, ker še takrat i bilo hude vročine, smo bli na terenu od jutra do večera - je mali vse dobro prenašal in nadvse užival. Začuda se je navadil spat v vozičku, kar je prej bla kr mal muka. Js se glede tega, koga sem zbudila, ko se je mačkin začel jokat, nisem neki sekirala - povštra čez glavo mu lih ne moreš potisnit - če pa kdo drug zarad tega ne spi, hja kaj čmo, tako je življenje - je vsaj še en drug v istem zosu, kot jaz. To se mi zdi še najmanjši problem.
Zobki - hja, se spomnim, da je mene tud to skrbelo - pa HB niso takrat vn rinli. Sej boš mela malo lekarno sabo, za prvo silo - če je sam vročina od zobkov, je to še najmanj. V nasprotnem primeru, pa sej ne greste tako zelo daleč, ali pač.
To da te pa skrbi, se mi pa zdi tudi popolnoma naravno, sej smo vse takšne, ampak nekatere to pač izrazimo, nekatere pa skrbi na tiho. Se mi zdi pa prav, da si delimo tudi naše skrbi. Tiste, ki smo prvič mamice, smo verjetno še malo bolj nagnjene h "kompliciranju", tiste ki so mamice že večkrat, pa nas lahko pomirijo z nasveti in izkušnjami.
Sayuri - moje sožalje. Si niti ne predstavljam kako hudo je to, ampak če že samo pomislim da enkrat mojih mačkonarjev več ne bo, mi kr hudo rata.
No moj sinko že veselo tehanira naokoli po svoji postli - sva se že zrihtala, najedla, je bil čist hin - ajde greva drugo rundo spanja - ja pa ja de - če bi mami zraven spala in ga stiskala - tko da zdej gremo v veselo akcijo igranja in verjetno malo naokoli kr na rokah - sem včeraj voz oprala, ker je bil tak, da me je blo kr sram - podvozje bomo pa itak s kakim kerharjem mogla prat
nič šibam, ker ga jeznoritis grabi