IZVIRNO SPOROČILO: karmar
no, priznaj da sem jaz malo bolj pridna ratala...kar se javljanja tiče mislim.
Kam pa boste zdaj zahajali ko so vam tako plac uničili? A je kdo kupu tisti zemljo al kaj bo zdaj tam? Si naredila prav lepo zgodbico s slikami na FB
Si pridna ja, priznam...
Nikamor..nimamo drugega placa...

Vzeli so nam enega in edinega.. Premišljujemo o tem da bi imeli vsak klopco pred blokom pa se nekaj kregajo pa ena soseda je pol klopce naskrivaj že na tovornjak s smetmi vrgla...sej jaz bom pa njej rože , hahaha...se ne dam... Kupil je pa parcelo en mulc z s.p. ki pač pozna nekoga na podjetju ki je bilo prej lastnik zemlje in to za 35000€ SAMO!! in od tega je plačal aro sao 3500...to bi lahko še jaz kupila če bi vedela.. no kot da nimamo že dost betona, bo še na tej edini zelenici ki smo jo imeli asfalt in betonaste garaže ki jih bo prodajal po 14000...in to cc 11 komadov.. žalostno... sej zej smo že nekako "preboleli" ampak šele sedaj se sprašujemo zakaj ni noben dal pritožbe ko je bil vzunaj načrt..no sej en mestni svetnik nam je rekel da itak nebi nič dosegli ampak.. mah, velik smo dožvel tam, tam sem mojega

spoznala, praznovala kar nekaj svojih roj.dni, piknike mel, kofetkal, se družili vsi iz naših blokov...bilo je kot eno stičišče vseh nas in ta prostor nas je zelo zbližal in povezoval... spomladi smo imeli nas seboj mačice, drevo je kot bi nam hotelo usttreči širilo veje ravno nad nami in nam dajalo zavetje, čez cel dan smo imeli senčko, nobenga nismo motil, niti drugi nas, velikokrat smo na njej klepetali do jutra in čakali sončen vzhod, mah pa še in še... spominov preveč in čustvena vrednost prevelika..
Sej vem da sem vam mal zatežila s tem ampak me je res prizadelo.. sej smo vedeli da bo prišel dan ko se bo to zgodilo ampak so nam rekli da nam bodo prej povedali zato da moji sosedje odmaknejo avtomobile od dovoza (in poderejo nadstrešnice)..pa so v soboto zjutraj prišli, brez da bi klicali..ob 7h zjutraj se je zaslišala žaga in od mnogih ovir ki jih imajo da najprej "spucajo" prostor so prvo podrli naše drevo in nam odstranili mizo, klop...in ko j emoj prišel kasneje domov in rekel naj ne gledam skozi okno sem točno vedela kaj se dogaja...pa sem mislila da me ne bo tako vrglo, mogoče zato ker sem mislila da je še čas, pa me je... in sedaj gledam, beton, beton in beton....in kmalu bo še malo betona..
Jah to smo pa raki... se navežemo na vse kar je... še posebej če je to del tebe celo življenje... v mojem primeru 26 let....
Grem..sem spet slabe volje postala...
< Sporočilo je popravil Erin -- 2.6.2009 22:40:32 >