Pozdravček babnice moje!!
Se vam javim po dooooolgem času. Nisem pozabila na vas, samo cajta je vedno manj...
Pozdravček še od Vidka
Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico - Matejchi za seznamcek - 9 mesecev, 11530g, 76cm. Ja, naš tamal že malo diši na sumoborčka
Doma smo se lepo polulali v vrečkico, pri jemanji krvi ni nič poštekal, samo rokico je bilo težko imeti pri miru pol minute.. Rozino je na hitro pobral in nesel k ustom
, s kocko se je lepo igral... Pokazal kako se plazi, dvigne, spusti, čeblja, protestira, v glavnem vso svojo živahnost.
Ko mu je podala še eno kocko, je prvo spustil in se igral z drugo (jo vrtel, si jo ogledal z vseh zornih kotov), pa mu jo spet poda in prva proč, druga v roko.... Nikoli nima dveh (bohnedaj treh) stvari hkrati v roki - bi baje že moral
Se tolažim, da pač ni grabežljivec..
..
No, naš Vid ima še en minus - pri hoji mu vleče desno stopalo malo na notri
. Baje mi trenutno še ni treba biti zaskrbljena, ker še išče ravnotežje in naj bi se poravnalo samo po sebi, ampak meni to ni všeč.
Že nekaj časa nosi cicibanove sandalce tudi po stanovanju, pa ni nič bolje.
Drugače pa - še vedno nonstop zahteva moje roke (zdaj samo eno) in je treba hoditi z njim gor, dol. Komaj čakam, da shodi in ne bo skoz sitnaril, ampak to bo še trajalo, ker je neučakan in on bi kar laufal... Še vedno ne zna reči PA, PA, ne zna ploskati, ne zna pokazati lučke.... Ne zna, oziroma ne želi znat
Naučil se je zlesti s postelje, splezali na manjši stol ali škatljo, iti gor po stoplnicah (dol pa direkt na nos), tleskati z jezikom... Ve kaj pomeni ne - večinoma ne uboga, samo ustavi se za trenutek
...
V maju smo bili 4x na morju - užiali, zelo. Spanje na morju 1A, doma pa še vedno 2 noči slabe, 1 dobra, pa spet slaba. Kar zbuja se in joče dokler se ne pojavim (od 5 do 10x na noč), potem se umiri in spi dalje. Ne vem kje je vzrok
, neodvisno je od tega koliko spi lez dan/koliko poje/ koliko je na zraku...
. Zadnje čase je še z samim uspavanjem problem.
Toliko na hitro - že spet mi tečnari za ritjo in hoče HODA HODA
.